Herecsavarodás téma

A szoros farmer egészségügyi problémákat okoz a férfiaknak

WEBBeteg - Cs. K., fordító, Lektorálta: Dr. Osikóczki Orsolya

Egy kutatás eredménye szerint a szoros farmer húgyúti fertőzést, herecsavarodást, hólyaggyengeséget és hosszú távú egészségügyi problémákat okoz a férfiaknál.

Herefüggelék-csavarodás

Dr. Radványi Ádám

Gyermekkorban az akut heretáji panaszok leggyakoribb oka a herecsavarodás, herefüggelék-csavarodás (torsio appendices testis, appendix testis torsio) és mellékhere-gyulladás.

A herecsavarodás kialakulása, tünetei és kezelése

WEBBeteg - Dr. Benyó Mátyás, urológus

A herecsavarodásról (heretorzió, torsio testis) minden fiatal férfinek vagy fiúgyermek szülőjének érdemes tudnia. Legfőképpen azért, mert a kórkép időben történő felismerésével és kezelésével megelőzhetőek a szövődmények. De mi is az a herecsavarodás?

Óriásra duzzadt here

Orvos valaszol - Dr. Papos István

Kedves Doktor Úr! Fiamnak herecsavarodása van túl van ultrahangon vér-vizelet vizsgálaton. 5napot töltött kórházban nem műtötték meg mert azt mondták részben van elhalva és még hormont termel. Antibiotikumot kap és jegelést javasoltak.. hazaküldté

Hereduzzanat

Orvos valaszol - Dr. Csuth Ágnes

A bal herém kétszer akorára nöt mint a jobb felöli.Ez 1 es fél hete történt, reggel igy ébredtem 5: 00, korul fajdalmakra, hogy nagyon fáj, nem tudok hozzá érni es ulni sem, söt fekudni se nagyon tudtam.Gyorsan utána olvastam a netten s hereduzzanatr