Hajszál téma

Nem csak a parókával álcázható a hajritkulás

Több mint TestŐr - 2018-09-06 15:43
Sok férfinak és nőnek jelent problémát a hajritkulás. Ez a jelenség van, hogy időszakos, átmeneti állapot és a probléma gyökerét megszüntetve visszanőnek a hajszálak, de van, hogy nem visszafordítható a folyamat. Vannak már olyan készítmények, amik apróra őrölt, megfestett gyapotszálakkal a meglévő hajszálra felvíve vizuálisan orvosolják a problémát. Így újra magabiztos lehet az is, aki már elszokott a tökéletes frizura viselésétől.

Amputáció egyetlen hajszál miatt - Miért alakulhat ki a stranguláció?

WEBBeteg - Fazekas Erzsébet, újságíró - 2017-12-04 14:55
Bár hihetetlenül hangzik, de ha hajszál tekeredik az ujjra, és ezt nem veszik észre, és nem oldják fel sürgősen a szorítást, ennek igen súlyos következményei lehetnek! - olvastam az interneten, amikor információt kerestem a témában.
A hajszál az első olyan közvetlen biológiai marker, amelynek segítségével kanadai kutatók megmutatták, hogy a krónikus stressz fontos szerepet játszik a szívroham kialakulásában. A munkahelyi, házassági vagy pénzügyi problémák mint stresszkeltő tényezők hatása a szív- és érrendszeri problémák kialakulására korábban is ismert volt.