Győr téma

Advent Győrben

Több mint TestŐr

Győrben nemcsak gyönyörű a Karácsonyi Vásár, de rengeteg program is várja az oda látogatókat! Kandász Andi megmutatja, miért érdemes az ünnepek előtt és alatt Győrbe látogatni.

Győr a meglepetések városa

Több mint TestŐr

Egy város ezer élmény. Minden hétre jut egy fesztivál Győrben. Gondoltak a kicsikre és a nagyokra is.

Összművészeti színkavalkád Győrben

Több mint TestŐr

A fesztivál célja, hogy közelebb hozza egymáshoz a fiatalokat és a művészetet, valamint olyan élményalapú kulturális szórakozást nyújtson, ahol a különböző helyszíneken zajló események igazi közösségi élményt teremtenek a résztvevőknek. A feledhetetlen és egyben színvonalas élményt a tánc, a zene, a fény, a képzőművészet, a fotó, az irodalom és az építészet képviselői biztosítják, és természetesen az odalátogatók. Központi szerepet kapnak az egyedi, kreatív, fiatalos fesztiválinstallációk is, és lehetőséget kap mindenki, hogy kipróbálhassa magát egyes művészeti ágakban. Az idei év témája Győr, a folyók városa, amelyet elsősorban egy fotókiállítás fog bemutatni a Győri Fotóklub Egyesület vezetésével.

Defibrillátort helyeztek el a győri vasútállomáson

MTI

Automata defibrillátort helyeztek el a győri vasútállomás utascsarnokában. Dávid Ilona, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy a győri mellett a hegyeshalmi és a kecskeméti vasútállomáson is elérhető lesz egy-egy készülék.

Nem lehet fürdeni Győr legnépszerűbb szabad strandján

MTI

Fürdésre alkalmatlannak minősítették Győr legnépszerűbb szabad strandját a Mosoni-Duna nem megfelelő vízminősége miatt.