• Gyógyszertár téma

    MTI
    Mostanra gyógyszerészi szakmai kontroll alatt működnek a gyógyszertárak, a múlt év végi adatok szerint a gyógyszerészi tulajdonrész csaknem az összes patika esetében elérte a 25 százalékot - közölte az egészségügyi államtitkárság kedden az MTI-vel.
    Hálózati Gyógyszertárak Szövetsége
    Ahogy a legtöbb gyógyszertár, úgy a Hálózati Gyógyszertárak Szövetségének (HGYSZ) tagvállalataihoz tartozó patikák is zárva lesznek december 25-én, december 26-án, valamint január 1-jén.
    Grayling Hungary
    Nyitvatartási idő csökkenést hozhat a gyógyszertárakban a szeptember 1-jén életbe lépő létszámrendelet.
    ÁNTSZ Országos Tisztifőorvosi Hivatala
    A gyógyszertárak nyitva tartása is változik. Az előttünk álló 4 napos hétvégén az ügyeleti rend szerint biztosítják a sürgős esetek ellátását az egészségügyi szolgáltatók. A gyógyszertárak is ügyeleti rendben működnek.
    MTI
    Ma van a Semmelweis-nap az egészségügyben, ezért zárva tartanak a háziorvosi rendelők és a szakrendelők, s nem nyit ki a gyógyszertárak többsége sem. A kórházakban és az Országos Mentőszolgálatnál a munkaszüneti napnak megfelelően dolgoznak, a sürgősségi betegellátás viszont továbbra is teljes kapacitással működik.
    Grayling Hungary
    A Hálózati Gyógyszertárak Szövetségének (HGYSZ) tagvállalataihoz tartozó gyógyszertárak is zárva tartanak július 1-jén, a Semmelweis-napon.
    WEBBeteg - Kósa-Boda Veronika, újságíró
    Évek óta súlytják a patikákat és a gyógyszerpiacot a bevezetett rendelkezések, a közeljövőben pedig újabbak bevezetésére kerül sor, melyek tovább rontják a szektor versenyképességét.
    MTI
    Hálózati Gyógyszertárak Szövetsége (HGYSZ); javaslatairól a szövetség alelnöke csütörtökön beszélt Budapesten.
    antsz.hu
    Egymást követően 5, illetve 4 egybefüggő munkaszüneti nap áll előttünk, így az ünnepi készülődés, bevásárlás közben gondolni kell arra is, hogy a házi patikát feltöltsük. Idejében keresse fel háziorvosát, ha rendszeresen szedett gyógyszere kifogyóban van, mivel az ünnepnapokon ezek beszerzése nehézségekbe ütközhet.
    Teva Magyarország
    Kíváncsi arra, hogy mit tehet szíve egészségéért? Hogyan kerülhető el az esetleges újabb infarktus, mely patikákban érhető el a rizikó totó? Cikkünkből megtudhatja!
    A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!