Gyógygomba téma

Immunerősítés természetes úton a gyógygombákkal

Szponzorált tartalom

A gyógygombákat már évezredek óta alkalmazzák a távol-keleti gyógyászatban. Fogyasztásuk számtalan pozitív előnnyel jár, melyek közül az egyik legfontosabb az immunerősítés, azaz a szervezet védekező mechanizmusának támogatása. (x)

Régi gyógyító módszerek az immunrendszer támogatására

Dr. Dóda Ildikó, háziorvos, fitoterapeuta

Mint ismeretes, a járványos fertőző betegségek mintegy 60 százalékát vírusok okozzák, és a vírusfertőzések mindig is világméretű problémák voltak, melyek veszélyeztetik az emberi egészséget.

Van-e szerepe az orvosi gombáknak a gyógyításban?

Dr. Dóda Ildikó, háziorvos, fitoterapeuta

A gyógynövények mellett több ezer éve a gombákat is sokan fogyasztják. Az elmúlt évtizedekben több ezer tudományos publikáció született a gyógygombákról, mostanra számos hatásuk placebo kontrollált kettősvak vizsgálattal is bizonyítást nyert.

Pecsétviaszgomba fogasztása

Orvos valaszol - Dr. Szanyi Andrea

Üdvözlöm Kedves Doktornő/Doktor Úr! Fél évig tervezem szedi a pecsétviaszgombát, mint bétaglukánt a családnak (7 éves a kisfiam is szedi) . Természetesen a megengedett mennyiségben! A kérdésem az lenne, hogy 6 hónap után egyik napról a másikra abbah

Gyógygomba csontritkulásra?!

Orvos valaszol - Dr. Puskás Réka

Tisztelt Doktornő/Úr! Édesanyám 71 éves és csontritkulása van. Találkozott egy TV adásban Varga Gáborral és az Ő gyógygombáival, ahol is arról volt szó milyen nagy mértékben tud segíteni ez a kivonat a csontritkulásban szenvedőknek. A kérdésem az