• Futás téma

    WEBBeteg - Runnersworld.de
    Az edzésterv kezdők vagy évek óta nem sportoló és fogyni vágyó emberek számára ajánlott.
    Több mint TestŐr
    Ha a tartásunkon szeretnénk javítani, akkor mindenekelőtt az izomzatot, az izomzat állapotát és erősségét kell fokozni, mindezt lehetőleg úgy, hogy az ízületeket ne terheljük.
    MTI
    Országszerte több mint 230 sportesemény várja az érdeklődőket a hétfőn indult Európai Sporthét keretében.
    drportal.hu
    Fittség, egészség, kardio tréning. Divatos kifejezések, ahogy a kocogás is divatos még mind a mai napig. De a kocogás nyáron nem olyan egyszerű, mint azt gondolnánk.
    Több mint TestŐr
    A futás a 21. század őrülete, és nem csak Magyarországon, hanem mindenhol a világon. Immár 20. alkalommal rendezték meg a Coca-Cola testébresztő program szervezésével a női futógálát.
    Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete
    Hogyan függ össze a véradás, a család, a szűrővizsgálat és a futás? Kiderül május 23-án a Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezetének véradásán Debrecenben, a Balmazújvárosi út 11. szám alatti Sportáruházban.
    MTI
    Június 27-én ismét megrendezi a Mozgás Éjszakáját a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet Egészségkommunikációs Központja, a helyszín ezúttal a Hősök tere és a Városliget lesz.
    Oxygen Medical
    Ilyenkor sokan belevágnak a futóedzésekbe, amelyeket azonban a felkészülés hiánya és a térdfájdalom is akadályozhat. Dr. Pál Mónika, az Oxygen Fájdalomcentrum reumatológusa a hatékony edzés lehetőségeire hívta fel a figyelmet.
    WEBBeteg - B. M., szakfordító
    Sok hobbisportoló nem megfelelő technikával fut. Többségük csak ritkán vagy egyáltalán nem végzi el a futó ABC gyakorlatait. A profi sportolók és néhány szabadidős sportoló viszont majdnem minden nap eszerint edz.
    Runnersworld.de
    Edzésterv kezdő, fogyni vágyó futóknak - 12. hét
    A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!