• Foszfor téma

    WEBBeteg - Irinyi-Barta Tünde, okleveles táplálkozástudományi szakember
    A csonttömeg fiziológiás csökkenése a 40. életévüket betöltött személyeknél indul meg, ahogy előrehalad a kor, egyre gyakoribbá válik és töréseket okoz.
    Több mint TestŐr
    Hatóanyagok a fogak védelmében. Mire jó az A-, D- és K-vitamin, valamint a foszfor? És hogyan képes a stressz láthatatlanul károsítani a rágófelületet? A szemszárazság megszüntethető. Megmutatjuk, hogyan. Jobb mint az eredeti?! Az újgenerációs implantátumok a szövetek gyógyulását is segítik.
    MTI
    A foszfor alapvető ásványi anyag az emberi szervezetben, ám a tudomány történetében most először angol kutatók azt találták, hogy ha ételeinkben sok a foszfát, az hozzájárul az érelmeszesedés kifejlődéséhez.
    Orvos valaszol - Dr. Felszeghy Enikő
    Tisztelt Doktor Úr/Nő! 22 éves egészséges fejlett nő vagyok. Pajzsmirigy vizsgálat céljából csináltatnom kellett vér vizelet vizsgálatot melyben a kálcium szint kissé emelkedett volt, ezért a doktor tovább küldött 24 órás...
    Orvos valaszol - Dr. Felszeghy Enikő
    dializáló /veseátültetésre váró/ unokaöcsém szervezetében tul sok a foszfor. Milyen diétát kövessen? Köszönöm, ha válaszolnak!