• Fogsor téma

    Oxygen Medical - Dr. Ameri Sahar, fogszakorvos
    A fogszabályozás célja nem kizárólag a fogak, a fogsor esztétikájának a kialakítása, hanem a harapási rendellenességek megszüntetése, amelyek a fogak és az állkapocs rendezetlen helyzete miatt is kialakulhatnak.
    WEBBeteg - Balogh Mária, újságíró
    A fogváltás után kuszán növő maradó fogakat rendszeresen fogszakorvossal kell ellenőriztetni. Nem csupán azért, mert a cseperedő diákot tinikorában zavarni fogja a ferde fogsora, és nem szívesen mosolyog, nem artikulál rendesen, szorongást okozhat neki a társai gúnyolódása, hanem azért is, mert fogainak romlása, szuvasodása is hamarabb bekövetkezik a torlódások miatt.
    Több mint TestŐr
    Egyre többen döntenek úgy felnőtt korban, hogy szabályoztatják a fogsorukat. Hiszen sok múlhat egy szép mosolyon. Vannak, akik azért nem vágtak eddig bele, mert vagy féltek a fájdalomtól, vagy pedig a fogszabályzó látványától idegenkedtek, pedig ma már a technikai újítások mindkét problémára találtak megoldást. Az orvosi műanyagból készített fogszabályzók például nemcsak láthatatlanok, de a viselésük sem jár fájdalommal. Ma már nem években, csak hónapokban kell gondolkodni egy fogívkorrekcióról.
    Több mint TestŐr
    Ma már egyre többen belátják, hogy a megjelenésnek igen fontos része a fogak szépsége. Egy ápolt, szép fogsor meghatározza az első benyomást, ami nemcsak párválasztásnál, de a munkahelykeresésben is döntő lehet.
    Több mint TestŐr
    Cintia most rendbe szeretné rakatni fogsorát és döbbenten hallgatta orvosát, hogy akár egy fehér tömés is mérgező lehet a szervezetére.
    Orvostkeresek Egészségmagazin
    Mikortól és meddig érdemes szabályoztatni a fogakat? Miért van különös jelentősége a szájhigiéniának a fogszabályzás során? Ezekre a kérdésekre válaszolt dr. Ameri Sahar, az Oxygen Medical fogszakorvosa, esztétikai fogászati specialista.
    MTI
    A fogtechnikusok által eddig készített fogsorok vagy nem olyan kemények, vagy nem olyan fehérek voltak, mint a természetes fogak, ám német üvegtechnikusok olyan anyagot készítettek, mely nanokristályok segítségével minden szempontból ugyanolyan, mint a valódi, egészséges emberi fog.
    Orvos valaszol - Dr. Volom András
    Tisztelt Doktor úr! Kissé morbid dologban kérdezném véleményét,saját magam megnyugtatása okán! Nem tudom találkozott e praxisában olyan esettel hogy egy teljes kivehetős fogsor pótlás eltünt? Velem ez esett meg a napokban! Tudni...
    Orvos valaszol - Dr. Volom András
    Tisztelt Dr.Úr. Férjem már 15 éve fogprotézis viselő. Tavaly ősszel készíttetett egy újat /elhasználódott, nagy stb./ miatt. Azóta már még egyet, mondanom sem kell hányszor ment vissza különböző panaszok miatt. A felső...
    Orvos valaszol - Dr. Varga Éva
    Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Néhány hete érzékelem, hogy naponta többször akaratlanul összeszorítom a fogsoromat. Akkor tudatosul, amikor már kellemetlen érzést okoz; gondolom folyamatosan fokozódik a szorítás ereje. Van-e ennek...
    A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!