Főzés téma

Olajban sütés, kirántás - Beleillik az egészséges étrendbe?

WEBBeteg - Irinyi-Barta Tünde, okleveles táplálkozástudományi szakember

Egy étrend összeállításakor számos összetevővel találkozhatunk, amely kritikus pont lehet az egészségmegőrzés szempontjából. Különböző nézőpontok és érvek szólnak a szénhidrátok, a zsírok, illetve a fehérjék mellett vagy épp ellen. Ezek között sokszor elég nehéz kiigazodni, hiszen nap, mint nap jelennek meg egymásnak ellentmondó kutatási eredmények. Az egyik ilyen terület a zsiradékok használata a konyhatechnológiában.

Csongrádon is fürdőzhetünk!

Több mint TestŐr

Magyarországon az ismert fürdőhelyek után egyre több helyen van lehetőség kikapcsolódni, gyógyulni valamilyen gyógyfürdőben, hiszen az Európai Unió számára is fontos szempont a megelőzés, az egészségtudatos életmód lehetőségeinek fejlesztése.

A fánk nem csak Amerikában divat!

Több mint TestŐr

Bár hazánkban leginkább lekvárral esszük a fánkokat, az utóbbi években egyre jobban elterjedtek az amerikai típusú fánkozók, ahol mindenféle ízben, töltelékkel és mázzal kérhetjük a fánkokat!

Megreformált hazai ízek

Több mint TestŐr

A hagyományos, tradicionális magyar ételeket szinte mindenki szereti, a turisták pedig különösen rajonganak hazánk íz világáért.

Egyértelmű helyzetekben történhet a baj az ünnepek alatt

emineo.hu

Néhány nap és az év legmeghittebb ünnepéhez érkezünk, de gyakran előfordul, hogy a legszebb pillanatok néhány másodperc alatt pokolivá változnak. Hogy az ünnep valóban a szépsége miatt maradjon emlékezetes, nem árt néhány jó tanácsot megfogadni.