Egészségfejlesztés téma

Egészségtudatos középiskolások

Budapesti Orvostanhallgatók Egyesülete

Ön tudja, hogy mik a szív- és érrendszeri megbetegedések fő rizikófaktorai? Fel tudja ismerni az agyvérzés tüneteit? Gyakorlatban is tudna elsősegélyt nyújtani a bajba jutottaknak? Hallotta már, hogyan lehet csökkenteni a méhnyakrák kialakulásának kockázatát?

Városi Egészségnap a Debreceni Egészségfejlesztési Iroda szervezésében

WEBBeteg

A Kenézy Gyula Kórház és Rendelőintézet keretei között működő debreceni Egészségfejlesztési Iroda, valamint Debrecen Város Önkormányzata 2016. július 16-án Városi Egészségnapot tart Debrecen város főterén. A program célja az egészségtudatos életmód megismertetése a város lakóival, továbbá, hogy lehetőséget nyújtsanak egészségügyi szűrések és konzultációk térítésmentes igénybevételére.

Személyre szabott egészségtanácsok - Mindenkit vár az EFI

WEBBeteg

Az Egészségfejlesztési Iroda (EFI) egy új szolgáltatási forma az egészségfejlesztés területén. A szolgáltatások igénybevételéhez nem szükséges sem beutaló, sem TAJ-kártya.

Az ön településén is van egészségfejlesztési iroda? Érdemes felkeresnie!

WEBBeteg - Tóth András, újságíró

A járásban élők egészségével foglalkozó egészségfejlesztési irodák kardiológiai, mozgásszervi és szemészeti szűréseket szerveznek, életmód-tanácsadásokat és sportolási lehetőségeket kínálnak a helyieknek. Fontos! Minden program ingyenes, és nem kell hozzá beutaló.

Egészséges életmódra nevelő programok a Kenézy Gyula Kórházban

WEBBeteg

Az egészséges életmódra váltást segítő programokat indít a Kenézy Gyula Kórház és Rendelőintézet uniós támogatásból.

Egészségfejlesztési program indult a szolnoki kistérségben

MTI

Egészségfejlesztési program indult a 17 településen több mint 120 ezer lakost számláló szolnoki kistérségben a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Hetényi kórház gesztorálásával.

Az egészség mint versenyelőny

Budai Egészségközpont

Workshopot szervez a Budai Egészségközpont május 30-án a Graphisoft Parkban, ahol a szakértők a munkahelyi egészségfejlesztés leghatékonyabb módszereiről és a legkedvezőbb finanszírozási lehetőségekről beszélgetnek.

Javult az iskolai büfék kínálata az elmúlt évben

Független Hírügynökség

Az Országos Egészségfejlesztési Intézet azt ellenőrizte, hogy mennyire figyelnek a büfékben a gyerekek egészségére. Az eredmény szerint 15 százalékkal több gyümölcshöz, zöldséghez és tejtermékhez juthatnak hozzá a diákok.