Diagnoscan Magyarország téma

Időben felismerve gyógyítható az emlőrák

Diagnoscan Magyarország

A mellrákkal kapcsolatban számos rizikótényezőt sikerült azonosítani. A sor várhatóan nem ér véget, a közeljövőben a tudomány fejlődésének köszönhetően újabb rizikótényezők felfedezése valószínűsíthető. (x)

Új Diagnoscan központ Újpesten

Diagnoscan Magyarország

Újabb magándiagnosztikai központot nyit a legnagyobb magyar képalkotó diagnosztikai szolgáltató. A Diagnoscan legújabb centruma június eleje óta fogadja a pácienseket az újpesti Megyeri úton.

Fájdalommentes vizsgálattal a pajzsmirigy-problémák ellen

Diagnoscan Magyarország

A pajzsmirigy betegségek a sokrétű tünetek miatt sokszor nem, vagy későn kerülnek felismerésre. Egyszerű, fájdalommentes vizsgálatokkal könnyen felmérhető a szerv állapota. (x)

Ha nem is tud a dohányzásról leszokni, még odafigyelhet önmagára!

Diagnoscan Magyarország

A cigarettásdobozokon feltüntetett vegyi anyagok csak töredékét jelentik annak, ami valójában a dohányosok szervezetébe jut. Körülbelül 4000 különböző kémiai vegyület található ugyanis egy cigarettában, amelynek csak az egyike a függőség kialakulásáért felelős drog, a nikotin. Mit tehet az, aki nem tud leszokni? (x)

Életkoronként javasolt szűrővizsgálatok férfiaknak

Diagnoscan Magyarország

A férfiak nehezebben szánják rá magukat a szűrővizsgálatokon való részvételre, mint a nők, pedig a betegségek időbeni felismerése kulcsfontosságú a kezelés sikeressége szempontjából. (X - Támogatott tartalom)

Életkoronként javasolt szűrővizsgálatok nőknek

Diagnoscan Magyarország

A szűrővizsgálatok elsődleges célja, hogy előmozdítsa tünetmentes egyénekben esetleg fennálló, nem is gyanított betegség (pl. a rák) korai stádiumban történő felderítését, a gyógyítás esélyének javítása érdekében. Ön mindent megtesz az egészségéért? (x)

Miben nyújt mást a képalkotó szűrővizsgálat más szűrővizsgálatokhoz képest?

Diagnoscan Magyarország

Egészségünk megőrzéséhez fontos a rendszeres, vitaminokban gazdag, egészséges táplálkozás, valamint a testmozgás. Fontos továbbá, hogy néha egy-egy pillanatfelvételt készítsünk testünk állapotáról, melyben nagy segítségünkre lehetnek a modern képalkotó diagnosztikai eszközök. (x)

Business Superbrands díjazott lett a Diagnoscan Magyarország

Diagnoscan Magyarország

Idén hetedik alkalommal ült össze a 14 tagú, független szakemberekből álló zsűri, akik a Bisnode adatbázis, valamint szakmai kamarák és szövetségek segítségével döntöttek arról, hogy mely üzleti márkák viselhetik a Business Superbrands védjegyet.(x)

Megnyílt az ország legmodernebb magán MR-központja Budapesten a Bank Centerben

Diagnoscan Magyarország

Az ország legmodernebb magán MR, mammográfia, röntgen és ultrahang diagnosztikai központját nyitotta meg a Diagnoscan Magyarország Budapesten a Bank Centerben.(x)

Vadonatúj CT-egységgel bővül a Kórház

diagnoscan.hu

Az egy éve újfent önálló intézményként működő Szent Margit Kórház régi törekvése vált valóra azzal, hogy március 27-én újonnan kiépített CT-laboratórium kezdheti meg működését. A fejlesztés meghatározó fontosságú Óbuda és a környező települések lakóinak életében, hiszen ezzel közel 400 000 ember jut helyben az egyik legmodernebb képalkotó diagnosztikai vizsgálathoz.