Diagnoscan Magyarország téma

Időben felismerve gyógyítható az emlőrák

Diagnoscan Magyarország

A mellrákkal kapcsolatban számos rizikótényezőt sikerült azonosítani. A sor várhatóan nem ér véget, a közeljövőben a tudomány fejlődésének köszönhetően újabb rizikótényezők felfedezése valószínűsíthető. (x)

Új Diagnoscan központ Újpesten

Diagnoscan Magyarország

Újabb magándiagnosztikai központot nyit a legnagyobb magyar képalkotó diagnosztikai szolgáltató. A Diagnoscan legújabb centruma június eleje óta fogadja a pácienseket az újpesti Megyeri úton.

Komoly betegség is állhat a fejfájás hátterében

Diagnoscan Magyarország

A fejfájásnak számtalan kiváltó tényezője van és bizony sokszor komoly betegség húzódik meg a háttérben. Szerencsére ma már korszerű diagnosztikai eszközökkel könnyen kideríthető, hogy ezek közül okozza-e valami a panaszokat. (x)

Ha nem is tud a dohányzásról leszokni, még odafigyelhet önmagára!

Diagnoscan Magyarország

A cigarettásdobozokon feltüntetett vegyi anyagok csak töredékét jelentik annak, ami valójában a dohányosok szervezetébe jut. Körülbelül 4000 különböző kémiai vegyület található ugyanis egy cigarettában, amelynek csak az egyike a függőség kialakulásáért felelős drog, a nikotin. Mit tehet az, aki nem tud leszokni? (x)

Életkoronként javasolt szűrővizsgálatok férfiaknak

Diagnoscan Magyarország

A férfiak nehezebben szánják rá magukat a szűrővizsgálatokon való részvételre, mint a nők, pedig a betegségek időbeni felismerése kulcsfontosságú a kezelés sikeressége szempontjából. (X - Támogatott tartalom)

Életkoronként javasolt szűrővizsgálatok nőknek

Diagnoscan Magyarország

A szűrővizsgálatok elsődleges célja, hogy előmozdítsa tünetmentes egyénekben esetleg fennálló, nem is gyanított betegség (pl. a rák) korai stádiumban történő felderítését, a gyógyítás esélyének javítása érdekében. Ön mindent megtesz az egészségéért? (x)

A legszebb ajándék az egészség

Diagnoscan Magyarország

Tegyen azért, hogy még sokáig gondoskodhasson családjáról, és együtt élvezhesse az életet barátaival! A Diagnoscannel most biztosíthatja családjának és önmagának is a hosszú, egészséges életet. (x)

Csökkenthetők-e a várólisták?

Diagnoscan Magyarország

Egyre nagyobb az igény a magán egészségügyi diagnosztikai szolgáltatásokra, amit magyaráz, hogy amíg az állami ellátás keretében CT vizsgálatra 2-10 hetet, MR vizsgálatra pedig 2-6 hónapot kell várni, addig magán ellátásban minden vizsgálat néhány nap alatt elérhető – hangzott el a Napi Gazdaság szerdai budapesti konferenciáján. A privát ellátások térnyerése ugyanakkor nem orvosolhatja a várólisták által keltett feszültséget.

Business Superbrands díjazott lett a Diagnoscan Magyarország

Diagnoscan Magyarország

Idén hetedik alkalommal ült össze a 14 tagú, független szakemberekből álló zsűri, akik a Bisnode adatbázis, valamint szakmai kamarák és szövetségek segítségével döntöttek arról, hogy mely üzleti márkák viselhetik a Business Superbrands védjegyet.(x)

Fájdalommentes vizsgálatokkal az életért

Diagnoscan Magyarország

Gyors vizsgálati módszerekkel ma már időben megelőzhetők olyan rettegett betegségek, mint a vastagbélrák, szívinfarktus vagy a stroke. Miért nem ad önmagának egy esélyt? (x)