Czeizel Endre téma

Czeizel Barbara édesapja nyomdokait követi

WEBBeteg - Balogh Mária, újságíró

Portré

Huszonöt éves fennállását ünnepli a Budapesti Korai Fejlesztő Központ, amely fejlődésükben veszélyeztetett csecsemők, fogyatékos kisgyermekek és családjuk számára nyújt komplex diagnosztikai és terápiás szolgáltatásokat.

Elhunyt Czeizel Endre - Az orvosgenetikai ismeretterjesztés jeles személyisége távozott

MTI

Czeizel Endre egyedülálló életpályát mutathat fel, munkássága nagyon nagy tiszteletet és elismerést érdemel, halálával a magyar orvosgenetikai ismeretterjesztés jeles személyisége távozott - hangsúlyozta Falus András, az MTA rendes tagja, a Semmelweis Egyetem Genetikai, Sejt- és Immunbiológiai Intézetének korábbi igazgatója az MTI-nek.

Semmelweis-díjat vett át Czeizel Endre orvos, genetikus

MTI

Semmelweis-díjat vett át Czeizel Endre orvos, genetikus Balog Zoltán emberierőforrás-minisztertől és Zombor Gábortól, az Emberi Erőforrások Minisztériuma egészségügyi államtitkárától csütörtökön Budapesten.

Matematikusok, gének, rejtélyek Czeizel Endre szemével - 2. rész

WEBBeteg - Fazekas Erzsébet

Az átlagostól eltérő - olykor különc - zsenit, másként fogalmazva, a kivételes talentumot illő segíteni, megbecsülni, különleges bánásmódban részesíteni. Meg kellene szakítani a magyar történelemben sokszor látott "rossz kört".

Matematikusok, gének, rejtélyek Czeizel Endre szemével - 1. rész

WEBBeteg - Fazekas Erzsébet

A társadalom életében fontos a tömegek szerepe, de a tudományos, technikai, gazdasági fejlődésben, a haladás irányának kijelölésében jelentősebb lehet a géniuszok léte, véli dr. Czeizel Endre.

Van gyógymód a Parkinson-kórra?

Független Hírügynökség

Egy kaliforniai egyetem kutatói feltaláltak egy módszert, amely áttörést jelenthet a Parkinson- és az Alzheimer-kór kezelésében.