Czeizel Endre téma

Czeizel Barbara édesapja nyomdokait követi

WEBBeteg - Balogh Mária, újságíró - 2017-07-17 20:09
Huszonöt éves fennállását ünnepli a Budapesti Korai Fejlesztő Központ, amely fejlődésükben veszélyeztetett csecsemők, fogyatékos kisgyermekek és családjuk számára nyújt komplex diagnosztikai és terápiás szolgáltatásokat.
Czeizel Endre egyedülálló életpályát mutathat fel, munkássága nagyon nagy tiszteletet és elismerést érdemel, halálával a magyar orvosgenetikai ismeretterjesztés jeles személyisége távozott - hangsúlyozta Falus András, az MTA rendes tagja, a Semmelweis Egyetem Genetikai, Sejt- és Immunbiológiai Intézetének korábbi igazgatója az MTI-nek.
Semmelweis-díjat vett át Czeizel Endre orvos, genetikus Balog Zoltán emberierőforrás-minisztertől és Zombor Gábortól, az Emberi Erőforrások Minisztériuma egészségügyi államtitkárától csütörtökön Budapesten.

Matematikusok, gének, rejtélyek Czeizel Endre szemével - 2. rész

WEBBeteg - Fazekas Erzsébet - 2012-02-08 20:11
Az átlagostól eltérő - olykor különc - zsenit, másként fogalmazva, a kivételes talentumot illő segíteni, megbecsülni, különleges bánásmódban részesíteni. Meg kellene szakítani a magyar történelemben sokszor látott "rossz kört".

Van gyógymód a Parkinson-kórra?

Független Hírügynökség - 2008-07-01 10:34
Egy kaliforniai egyetem kutatói feltaláltak egy módszert, amely áttörést jelenthet a Parkinson- és az Alzheimer-kór kezelésében.