• Boncolás témájú cikkek

    WEBBeteg - Cs. K., fordító
    Az egészségügyi ellátást végző szakemberek közül talán a legtöbb homály a patológusok munkáját fedi. Éppen emiatt lehet az, hogy a mai napig rengeteg tévhit és félreértés él a köztudatban velük kapcsolatban. Cikkünkben a négy leggyakoribb mítoszról rántjuk le a leplet.
    WEBBeteg - Piroskáné Hajdu Petra
    A híradások szinte naponta számolnak be halálesetekről, de vajon tudjuk-e, hogy mi a teendő, ha a környezetünkben történik a tragédia.
    WEBBeteg - Dr. Ács Gábor, oxyológus †
    Sokszor egy fél ország figyeli a híradásokban a vízbe veszett emberek tetemének kimentését, bár a vízihulla látványa, gyakran még a leggyakorlottabb szakembereket is megrázza. Az interneten szabadon szörfözhetünk a megdöbbentőnél megdöbbentőbb képek között.
    WEBBeteg - Dr. Kelemen Dóra, általános orvos
    Az igazságügyi orvostan az orvostudomány olyan szakága, amely részben patológia, részben pedig jogtudomány, éppen emiatt az orvosszakértőnek sokrétű szaktekintélynek kell lennie, hogy munkáját a legkörültekintőbben tudja végezni. 
    WEBBeteg - Kelemen Dóra
    Szerettük elhunyta után bizonyára sok emberben felvetődik a kérdés, hogy milyen esetekben szükséges vagy kötelező a boncolás.