• Biopszia témájú cikkek

    WEBBeteg - Dr. Csuth Ágnes, családorvos
    A biopszia egy olyan orvosi eljárás, amelynek során vizsgálat céljából a testből sejteket vagy szöveteket távolítanak el a betegség mehgahtározása, diagnózis felállítása érdekében. A leggyakrabban előforduló biopsziákról olvashat cikkünkben részletesen.
    WEBBeteg
    "Szeretném segítségét kérni abban, hogy mi a menete egy combcsont biopsziának?" - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
    WEBBeteg - Fazekas Erzsébet újságíró
    Esetem legfőbb pozitívumának azt tartom, hogy időben derült fény betegségemre. Ha nincs az a szűrő-vizsgálat, nem itt tartanék! Akkor nemcsak a tünetmentesen zajló hepatitiszemről nem szerzünk tudomást, de a rákos csomót sem veszik észre az orvosok.
    WEBBeteg - Dr. Csuth Ágnes, családorvos
    A biopszia egy olyan orvosi eljárás, amelynek során vizsgálat céljából a testből sejteket vagy szöveteket távolítanak el a betegség meghatározása, diagnózis felállítása érdekében. A leggyakrabban előforduló biopsziákról olvashat cikkünkben részletesen.
    Orvos valaszol - Dr. Boros Miklós
    Tisztelet Dr.Boros Miklós! Köszönöm, hogy ilyen hamar válaszolt a kérdésemre. Ma sikerült bejutnom az endokrinológiai szakrendelésre és az orvos kitapogatta a csomót a nyakamon és azt mondta, hogy jövőhéten kedden biopsziát kell...
    A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!