Érzelem téma

Mivel fejlesztheti gyermeke IQ-ját?

WEBBeteg - Cs. K., fordító - 2021-10-17 04:03
Mi lehet, ami a genetikán kívül még befolyásolja gyermeke intelligenciaszintjét? Természetesen a megfelelő táplálkozás, védelem a különféle mérgező anyagoktól, rengeteg játék és testmozgás mind hozzájárul a gyermeki intelligencia fejlődéséhez. Ám valóban fejleszthető az IQ?

A hangulatjavítók hatása az érzelmekre

WEBBeteg - Dr. Dinya Zoltán, pszichiáter - 2020-07-28 07:06
Depresszió
Világszerte a leggyakrabban felírt gyógyszerek közé tartoznak a hangulatjavítók. A ma is használt főbb készítmények használata már több évtizedes múltra tekint vissza, így a gyógyszerektől várható hatások és esetleges mellékhatások is jól ismertek a gyakorló szakorvosok körében.
Ha tudni akarod, hogy milyen vagy, tölts ki egy tesztet! Ha tudni akarod, hogy milyen nem vagy, tölts ki egy tesztet! Ha elég ügyesen töltöd ki, akkor pontosan olyan leszel, mint amilyen szeretnél lenni.

Empatikusabbak a nők - Kutatás

MTI - 2009-10-29 10:36
A férfiakhoz képest a nők gyorsabban felismerik az arckifejezést. Az arckifejezés és a hang kombinációját is hamarabb képesek besorolni. Kutatás.
A legszegényebb országokban a legszorosabb az összefüggés az emberek érzései és testi egészségük között, még az alapvető szükségletek, mint az élelem vagy a hajlék hiányában is - jelentették be amerikai kutatók.

érzelem

Orvos valaszol - WEBBeteg Szakértő - 2010-04-02 13:33
Tiszteletem! A következő problémám lépet fel: Gyermekoromban úgy neveltek, hogy ne mutassam ki érzelmeimet, így a könnycsatornám úgymond használatlan volt, közben az életem ment a maga útján. Megnősültem, gyermekem született, s az élet kisebb nagy