• Éger István téma

    Független Hírügynökség
    Akár az eddig önként vállalt túlóráktól is visszalépnének az orvosok, ha nem javul az egészségügy finanszírozása - hangzott el a Magyar Orvosi Kamara és a Magyar Orvosok Szövetségének szombati nagygyűlésén.
    Független Hírügynökség
    Nem vett részt az egészségügyi tárca egyetlen illetékese sem a Magyar Orvosi Kamara szombati budapesti nagygyűlésén, ahol az alapellátásban dolgozó házi- és fogorvosok vitatták meg a helyzetüket.
    Független Hírügynökség
    Értetlenül áll az Egészségügyi Minisztérium a Magyar Orvosi Kamara kérése előtt, hogy jövő januártól minimálisan 30 százalékkal emeljék az orvosok fizetését. A minisztérium meglátása szerint a kérdés megoldása nemcsak a pénzen múlik.
    Független Hírügynökség
    Az orvosok minimálisan 30 százalékos béremelését kéri jövő év január elsejétől a Magyar Orvosi Kamara Területi Szerveinek Tanácsa. Erről a MOK elnöke beszélt csütörtöki sajtótájékoztatóján, amelyen a TESZT szerdai ülésének állásfoglalását ismertette.
    Független Hírügynökség
    Jószándékú általános megállapítások vannak az egészségügyi miniszter "Biztonság és partnerség" című két évre szóló programjában - mondta keddi sajtótájékoztatóján a Magyar Orvosi Kamara elnöke.
    FH
    Több mint tízezer orvost és munkatársait hozza kétségbeejtő helyzetbe, hogy az állam nem pótolja a vizitdíj eltörlése miatt kieső bevételeket - jelentette ki szerdai tájékoztatóján a Magyar Orvosi Kamara (MOK) elnöke, Éger István.