Idén is keressük a legszívmelengetőbb kezdeményezéseket!

Szponzorált tartalom
megjelent:

Akár egy kisebb betegség megélése vagy kezelése is megterhelő lehet bármelyikünk számára. A Teva Gyógyszergyár Zrt. azzal a céllal hirdette meg - a tavalyi évben először - az Emberarcú Egészségért díj pályázatát, hogy megtalálja és elismerje azokat az értékteremtő egészségügyi kezdeményezéseket, amelyek önzetlen támogatásukkal jelentősen hozzájárulnak a betegek életminőségének javításához. (x)

A hatalmas érdeklődésnek köszönhetően a gyógyszergyártó vállalat ez évben is meghirdeti a pályázatot: a szervezők 2023. szeptember 15-ig várják a nevezéseket az idei Emberarcú Egészségért díjakra.

A tavaly első alkalommal meghirdetett Emberarcú Egészségért díjra 140 pályázat érkezett, mely megmutatta, hogy a betegek életminőségét pozitívan befolyásoló, emberközpontú kezdeményezések milyen széles körben léteznek már Magyarországon. A díjat meghirdető Teva Gyógyszergyár Zrt. örömmel látta, hogy vele együtt sokan vallják még: a szakszerű egészségügyi ellátáson túl a betegeknek szükségük van a lehető legtöbb törődésre, empátiára, emberségre, méltóságra és együttérzésre is a gyógyulásukhoz.

A tavalyi pályázat eredményeit összefoglaló kisfilm ezen a linken érhető el.

Emberarcú Egészségért díj

Az idei „Emberarcú Egészségért díj 2023” pályázatra a nevezéseket a Teva www.teva.hu/emberarcu-egeszsegert weboldalán lehet online benyújtani. A zsűri a kezdeményezés hasznossága, egyedisége, kreativitása, emberközelisége és fenntarthatósága szempontjából értékeli a beérkező pályázatokat, melyek közül Teva munkavállalói szavazzák meg a 4 nyertes kezdeményezést.

A díjra ez alkalommal is bármely magánszemély, egészségügyi dolgozó, egészségügyi intézmény, civil vagy állami szervezet jelentkezhet, nem feltétel az egészségügyhöz kapcsolódó munkaviszony. Pályázni olyan önkéntes, segítségnyújtó és értékteremtő projektekkel lehet, amelyek már megvalósultak, és a 2022. január 1. és 2023. június 19. közötti időszakban már működtek, illetve jelenleg is működnek.

A pályázatra az új kezdeményezések mellett azok jelentkezését is várják a szervezők, akik a tavalyi pályázaton esetleg már indultak, azonban nem kerültek a 12 fős döntőbe. A pályázatok benyújtási határideje: 2023. szeptember 15. éjfél.

Az „Emberarcú Egészségért díj 2023” eredményhirdetésére és a díjak ünnepélyes keretek között történő átadására 2023. novemberében kerül sor. A győztes pályázatok nyereménye egyenként bruttó 1.000.000 forint, a döntős pályázatok pedig bruttó 100.000 forint díjazásban részesülnek.

A Teváról

A Teva immár 120 éves tapasztalatával fejleszti és gyártja gyógyszereit. 3,500 terméket tartalmazó portfóliójában szinte minden terápiás területre kínál készítményt, melynek köszönhetően globális vezető a generikumok területén. A Teva emellett jelentős innovatív kutatás-fejlesztési tevékenységet is végez, s a világon naponta csaknem 200 millió beteg gyógyulását segíti kiváló minőségű készítményeivel.

A Teva 30 éve van jelen Magyarországon. Debreceni és sajóbábonyi üzemében a kutatás-fejlesztési tevékenységtől az alapanyag-gyártáson keresztül a kész gyógyszergyártásig, törzskönyvezésig és gyógyszerértékesítésig számos tevékenységet folytat. A Teva a hazai gyógyszerpiac egyik vezető vállalata, amely közel 2,000 munkavállalót foglalkoztat, és 2020-ban a legtöbb doboz gyógyszert forgalmazta Magyarországon.*

*Forrás: IQVIA FULL WHS adatbázis, időszak: 2020 teljes év

Cikkajánló

Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.