Információk a hajbeültetésről A-tól Z-ig

Szponzorált tartalom
megjelent:

Egy ideje már hajbeültetésen gondolkozik? Tudni szeretné, milyen hajátültetési eljárásokat alkalmaznak? Kíváncsi rá, mennyi ideig tart a beavatkozás és hogyan zajlik egy hajbeültetési nap, vagy milyen hosszú a gyógyulási idő és mikortól látható a hajtranszplantáció végleges eredménye? Az alábbiakban minden, hajbeültetéssel kapcsolatban felmerülő kérdésére választ adunk. (x)

Milyen hajbeültetési eljárások vannak?

A HIMG hajbeültetési klinika az egyetlen olyan hajgyógyászati központ Magyarországon, ahol a páciens három féle hajbeültetési eljárás közül választhatja ki a számára legmegfelelőbbet. Mindhárom technika a legmodernebb eljárások közé tartozik, ugyanakkor a hajkivételi eszközt illetően vannak különbségek.

Hajbeültetés konzultáció

Az úgynevezett FUE (Follicular Unit Extraction)eljárás során egy 1,0-1,2 mm vékonyságú tűvel vágják körbe a hajszál csoportokat, majd ezután a hajbeültető szakorvos a fejbőrön ugyanakkora lyukat ejtve beülteti a graftot – hajtüsző egység mely 2-3, vagy akár 4-5 hajszálat is tartalmazhat - a hajhiányos területre.

A FUE safe vagy más néven FUE 2módszer, a FUE eljárástól annyiban különbözik, hogy a hajszál csoportokat kisebb precíziós eszközökkel nyerik ki a donor területről, így a hajbeültetés helyén keletkező apró pontoknál még kisebb, szabad szemmel szinte észrevehetetlen nyomot hagynak.

A HIMG klinika által kifejlesztett, díjnyertes SHE(Single Hair Extraction) módszer azonban a legkorszerűbb hajbeültetési technika, mely a FUE módszeren alapszik, ugyanakkor a kisebb méretű, 05-08 mm-es tűknek köszönhetően a hajkinyerés során ejtett apró nyílások körülbelül egy hét, de legfeljebb 10 nap alatt nyomtalanul eltűnnek, csakúgy, mint a kisebb tűszúrások nyomai. Nincs vágás és varrás, továbbá nem keletkezik seb. Ennek a technikának a legnagyobb előnye, hogy a rendkívül vékony hajkivételi eszköznek köszönhetően nem sérülnek a donor területen található graftok, illetve kifejezetten sűrűre lehet ültetni a hajszálakat a lehető legtermészetesebb hatás eléréséhez.

A hajbeültetés eredménye

A hajbeültetés az átültetendő hajszálák mennyiségétől függően egy, de maximum két napos sebészet keretein belül elvégezhető. A regenerálódás a legmodernebb eljárásoknak köszönhetően mindössze 6-12 napot vesz igénybe. A gyógyulási időt ezen időintervallumon belül természetesen a beültetett hajszálak mennyisége is befolyásolja.

A beültetést követően az eredmény már a hatodik hónapban igen látványos, míg a végleges állapot, mely a páciens teljes élethosszáig kitart, 10-12 hónap elteltével következik be. További információért keresse fel a HIMG Hajbeültetési Klinika weboldalát.

Minőségi hajbeültetést 2021-ben is csak a HIMG Hajbeültetési Klinikától!

Cikkajánló

Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.