Hajbeültetés téma

Információk a hajbeültetésről A-tól Z-ig

Szponzorált tartalom - 2021-02-04 06:05
Egy ideje már hajbeültetésen gondolkozik? Tudni szeretné, milyen hajátültetési eljárásokat alkalmaznak? Kíváncsi rá, mennyi ideig tart a beavatkozás és hogyan zajlik egy hajbeültetési nap, vagy milyen hosszú a gyógyulási idő és mikortól látható a hajtranszplantáció végleges eredménye? Az alábbiakban minden, hajbeültetéssel kapcsolatban felmerülő kérdésére választ adunk. (x)

A férfiak kopaszodásának okai

Hair Hungary Klinika - 2013-12-07 17:12
A külsővel való foglalkozás általában a nőknél kerül szóba, azonban van egy jelenség a férfiak életében, mely igencsak érzékenyen érinti őket egytől-egyig. Ez nem más, mint a kopaszodásuk. Érthető, hogy a fiatalságot szimbolizáló dús haj ritkulása, valamint a haj vonalának fokozatos hátrahúzódása nagymértékben megviseli őket. Nézzük, mi áll a probléma hátterében.

Hogyan működik a hajbeültetés?

Hair Hungary Klinika - 2012-02-13 13:11
Sokan hangoztatják, hogy belső értékeink a legfontosabbak, de hazudnánk, ha azt mondanánk, a külső nem is számít. Sőt! A kinézet és az első benyomás nagyon sokat árul el rólunk. Külsőnk egyik legfontosabb eleme hajviseletünk.
A kopaszodás főleg a férfiakat sújtja, s nekik is a homlok feletti "skalpjukat" érinti a leginkább. A haj újranövesztésére a brit Intercylex vállalat hajpótló-specialistája, Bessam Farjo szenzációsan gyors és olcsó megoldást dolgozott ki - és alkalmaz máris eredményesen.

A hajtüsző klónozásával a kopaszság ellen

Független Hírügynökség - 2008-06-03 11:52
Hajképző sejtek klónozásával remélik örökre megoldani a kopaszság problémáját a brit Intercytex cég kutatói. Az eljárást még csak nagyon kevés páciensen próbálták ki, de 19-ből 11személy fején féléven belül új haj nőtt - olvasható a BBC brit közszolgálati tévé és rádió honlapján.

Hajbeültetés

Orvos valaszol - WEBBeteg Szakértő - 2010-03-11 11:48
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Magas a homlokom, ezért csak frufruval hordom a frizurámat, mert nagyon zavar, lelkileg is. Szeretném a segítségét kérni, hogy lehetséges-e a homlokon hajbeültetést végezni, hogy kisebb lenne a homlokom. Ha lehetséges, akkor