Hajbeültetés téma

Információk a hajbeültetésről A-tól Z-ig

Szponzorált tartalom

Egy ideje már hajbeültetésen gondolkozik? Tudni szeretné, milyen hajátültetési eljárásokat alkalmaznak? Kíváncsi rá, mennyi ideig tart a beavatkozás és hogyan zajlik egy hajbeültetési nap, vagy milyen hosszú a gyógyulási idő és mikortól látható a hajtranszplantáció végleges eredménye? Az alábbiakban minden, hajbeültetéssel kapcsolatban felmerülő kérdésére választ adunk. (x)

A férfiak kopaszodásának okai

hairhungary.hu

A külsővel való foglalkozás általában a nőknél kerül szóba, azonban van egy jelenség a férfiak életében, mely igencsak érzékenyen érinti őket egytől-egyig. Ez nem más, mint a kopaszodásuk. Érthető, hogy a fiatalságot szimbolizáló dús haj ritkulása, valamint a haj vonalának fokozatos hátrahúzódása nagymértékben megviseli őket. Nézzük, mi áll a probléma hátterében.

Hogyan működik a hajbeültetés?

hairhungary.hu

Sokan hangoztatják, hogy belső értékeink a legfontosabbak, de hazudnánk, ha azt mondanánk, a külső nem is számít. Sőt! A kinézet és az első benyomás nagyon sokat árul el rólunk. Külsőnk egyik legfontosabb eleme hajviseletünk. Arról, hogy hogyan hordjuk, mi döntünk, arról viszont, hogy mikor és milyen mértékben kezdjük elveszíteni dús hajkoronánkat, sajnos nem a mi kezünkben van a döntés. Az viszont már a mi választásunk, teszünk-e ellene. De pontosan hogyan?

Hajhagyma klónozás - Megoldás a kopaszságra?

MTI

A kopaszodás főleg a férfiakat sújtja, s nekik is a homlok feletti "skalpjukat" érinti a leginkább. A haj újranövesztésére a brit Intercylex vállalat hajpótló-specialistája, Bessam Farjo szenzációsan gyors és olcsó megoldást dolgozott ki - és alkalmaz máris eredményesen.

A hajtüsző klónozásával a kopaszság ellen

Független Hírügynökség

Hajképző sejtek klónozásával remélik örökre megoldani a kopaszság problémáját a brit Intercytex cég kutatói. Az eljárást még csak nagyon kevés páciensen próbálták ki, de 19-ből 11személy fején féléven belül új haj nőtt - olvasható a BBC brit közszolgálati tévé és rádió honlapján.

Hajbeültetés

Orvos valaszol - Dr. Boros Miklós

Tisztelt Doktor Nő/Úr! Magas a homlokom, ezért csak frufruval hordom a frizurámat, mert nagyon zavar, lelkileg is. Szeretném a segítségét kérni, hogy lehetséges-e a homlokon hajbeültetést végezni, hogy kisebb lenne a homlokom. Ha lehetséges, akk