• Dr. Pukoli Dániel

   Szerző: WEBBeteg.hu

   Dr. Pukoli Dániel neurológus szakorvos jelölt, a WEBBeteg.hu szakértőjének bemutatkozása.

   Dr. Pukoli DánielDr. Pukoli Dániel vagyok, neurológus szakorvos jelölt. 2014-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán, általános orvosként. Azóta neurológus szakorvos jelöltként dolgozom.

   Már az egyetemi évek alatt megfogalmazódott bennem, hogy a gyógyítás alapja a megfelelő orvos-beteg kapcsolat és a bizalom kialakítása, mely a gyógyítás útjára lépve mindinkább megerősítést nyert. A munkám során a minél magasabb szakmai színvonal mellett igyekszem ezen alapértékekre a lehető legnagyobb hangsúlyt fektetni, továbbá kiemelt figyelmet fordítok a betegekkel való online kommunikációra is.

   2016-tól rendszeresen részt veszek az orvosi ügyeleti ellátásban, valamint a sürgősségi betegellátásban is, ezáltal az elmúlt években rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem a kórházon kívüli betegellátással kapcsolatban is.

   Hazai és külföldi továbbképzések aktív résztvevője vagyok. Legfőbb kutatási és érdeklődési területeim: sclerosis multiplex (SM), stroke, Parkinson-kór, demencia, orvosmeteorológia.

   A betegellátás mellett tudományos kutatásokat is végzek a neurodegeneratív (sclerosis multiplex) és cerebrovaszkuláris (stroke) kórképekben, továbbá megkezdtem Ph.D tanulmányaimat, egyéni képzés keretében az SZTE Klinikai Orvostudományi Doktori Iskolában. Az elmúlt években több platformon (belföldön és külföldön egyaránt) is bemutattam a kutatási eredményeimet.

   Tudományos közleményeim száma 2018-ig: 18. (Impact factor szám: 8,3).

   Elérhetőségeim:
   Weboldalam: www.pukolidaniel.hu
   Email: [email protected]

   Módosítva: 2019.06.26 14:22, Megjelenés: 2019.06.26 14:22