Dr. Szanyi Andrea

Szerző: WEBBeteg

Dr. Szanyi Andrea belgyógyász, háziorvos, geriáter szakorvos, WEBBeteg-szakértő bemutatkozása.

1963 április 5-én születtem Budapesten.

Dr. Szanyi Andrea

1987-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 1987-től 1996 decemberéig a Szent László Kórházban dolgoztam, a Fertőző és Trópusi Betegségek Tanszékén, majd a II. Fertőző-Belgyógyászati osztályon.

1993-ban belgyógyászatból sikeres szakvizsgát tettem. 1997-től háziorvosként dolgozom Budapest VII. kerületében.

2000. márciusában háziorvostanból, majd geriátriából sikeres szakvizsgát tettem.

1997 óta folyamatosan egy nyugdíjasházban is dolgozom, a lakó és a gondozási területhez tartozó idősek ellátásában, valamint az átmeneti ill. végleges gondozást igénylő ápoltak orvosi ellátásában veszek részt.

Rendszeres szakmai továbbképzésre járok.

A háziorvosi munka szerteágazó területein belül szakmai érdeklődésem elsősorban az anyagcserebetegségek, különösen a cukorbetegség felismerése, kezelése, gondozása felé irányul.

Angol nyelvből középfokú nyelvvizsgám van, franciául alapszinten beszélek.

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

A tea- és kávéfogyasztás...

A mérsékelt kávé- és teafogyasztás összefügghet az agyvérzés és a demencia kockázatának csökkenésével - állapította meg egy új tanulmány...

Kit kell oltani influenza ellen? -...

A kiemelt kockázati csoportokba tartozókat mindenképpen be kellene oltani? A kérdésre Dr. med habil Mészner Zsófia járványügyi szakember válaszol.

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.