Dr. Csáki Csilla

Szerző: WEBBeteg

Dr. Csáki Csilla allergológus, gyermekgyógyász szakértőnk bemutatkozása.

Dr. Csáki Csilla1991-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem általános orvosi karán.

1991-1997 között a Semmelweis Egyetem (SE) II.sz. Gyermekklinikáján dolgoztam klinikai orvosként. Itt elsősorban leukémiás és daganatos betegségben szenvedő gyermekek gyógyításában vettem részt. Szakmai gyakorlataimat részben Németországban és az USA-ban végeztem.

1996-ban szakvizsgáztam csecsemő- és gyermekgyógyászatból.

2000 óta dolgozom Budapest XI. kerületében házi gyermekorvosként. Munkám során sok allergiás jellegű problémával találkozom, ezért döntöttem úgy, hogy ebben az irányban képzem magam tovább. Szakvizsga előtti allergológiai gyakorlatomat nagyrészt a SE I. sz Gyermekklinikáján végeztem.

2007-ben szakvizsgáztam allergológiából és klinikai immunológiából.

2008 óta folytatok gyermek allergológiai szakrendelést Budapesten, a XI. kerületben, a Gyógyír XI. Kft. Ezüstfenyő téri Gyermek Allergológiai Szakrendelőjében.

Magánrendelésen pácienseim a XI. kerületben, az Emineo Egészségügyi Központban kereshetnek fel, ahová felnőtt és gyermek pácienseket egyaránt várok.

Fő érdeklődési területem az allergiás légúti betegségek (pl. poratka-allergia, parlagfű-allergia) immunterápiás kezelése, de foglalkozom asztma, táplálékallergia és ekcéma hátterének kivizsgálásával és ezen allergiák gondozásával is.

Honlapom: www.gyerek-allergia.hu

Módosítva: 2011.02.14 18:14, Megjelenés: 2011.02.14 18:14
Címkék: Allergológia
Hozzászólások (0)

Cikkajánló

A maszk és a távolságtartás...

A maszk és a távolságtartás csökkenti megfertőződés esélyét és azt is, hogy a fertőzést továbbadjuk - mondta Kacskovics Imre immunológus, az...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.