Őszinte vallomás

Blog: Hajnal Leszbosz szigetén - Szerző: Angeleyes
Késő van már.
Nekem késő,én korán szoktam feküdni,pacsirta típus voltam világéletemben.Hajnal hatkor már ebédet főztem,elrohantam dolgozni,este kilenckor viszont már használhatatlan voltam:)
Most más a helyzet.
Lustán hömpölyögnek a napok,egykedvűen,kopottan.Valamelyik este egy leszbikus barátnőm,egy nagyon kedves,értelmes lány-gyógytornász-meghívott egy sütire.Jólesett bekarikázni a városba,és látni,milyen élet van nálunk.Büszke vagyok rá.
Ahogy visszafelé sétáltunk,rögvest össze is találkoztunk négy nagyon kedves leszbi barátnémmal-egy exem volt belőle,egy majdnem exem:P-és kialakult egy mini pletyicsoport:)
Fel is élénkültem rögvest:)-ez hiányzott az életemből,2005 óta-ahogy lesétáltam azon a belvárosi kopott lépcsőn,Kígyós klubjába,nem tartok fenn haveri-baráti-ismerősi viszonyt heterókkal.Más.Ebben a szűk kis körben otthon vagyok,értik,amit mondok,értem,amit mondanak.A heterók világa nem izgat...
Tesómék Velencében voltak nyaralni a nyolc hónapos kislányukkal.Nem irigykedem-pénzre soha!max.egészségre...-de valami megmozdult bennem. A kisördög.Ennek a csöppségnek alanyi jogon jó élete lesz.Az én gyerekem még a Balatont sem látta.Én sem voltam lenn vagy 25 éve...Hogy is szokták mondani?Van,akinek csak megszületni nehéz?
Legszívesebben nem foglalkoznék semmivel.Gyűlölöm,hogy mindig tartanom kell magam.Jól vagy?Ó,igen,szuperül!Egyre jobban!Hogyan tovább?Lebegek a nagy semmiben 35 évesen.
Áttétes rákkal,egy nem egészen tökéletes kapcsolatban,egy nem egészen tökéletes gyerekkel...
Hahó,Istenem,odafönn!Adhatnál egy GPS-t az életemhez.
"A következő lehetőségnél forduljon jobbra.Zsákutca.Újratervezés.Újratervezés.Újratervezés."
Jelentéktelen vagyok.Azt gondoltam,konyítok valamit az íráshoz,egy szerkesztő-bár lát bennem fantáziát-felhomályosított,hogy kevés vagyok.Talán meg lehetne ezt is tanulni,nem,mint minden mást,a könyvelést például,vagy a hegesztést...
De ha a Jóisten ennyit szánt...
Tesóm kislányának alanyi jogon jár a tenger.Kölyöknek nem,csak annyi,hogy nem verte meg a nagyapja,merthogy lett két kettese.De hát Uramisten,micsoda fél év volt ez neki!
És Hanna babának,unokatesóm kislányának mi jár?Egy parasztház,víz nélkül,egyelőre apa nélkül-de hátha...
Sokszor gondoltam mostanában is arra,hogy öngyilkos leszek.Tudom,hogy Kölyök jó kezekben lenne.Apu embert faragna belőle,Csodálatos,tiszta,nagyszívű embert,mint ő.
Anyu szerint rossz anya vagyok.
Anyu,nem tudtad,hogy földön fekvő emberbe nem rúgunk bele?...