Őszinte vallomás

Egy leszbikus lány, Angeleyes mindennapos harcai, kétségei, vágyai a hetero világban...

Késő van már.
Nekem késő,én korán szoktam feküdni,pacsirta típus voltam világéletemben.Hajnal hatkor már ebédet főztem,elrohantam dolgozni,este kilenckor viszont már használhatatlan voltam:)
Most más a helyzet.
Lustán hömpölyögnek a napok,egykedvűen,kopottan.Valamelyik este egy leszbikus barátnőm,egy nagyon kedves,értelmes lány-gyógytornász-meghívott egy sütire.Jólesett bekarikázni a városba,és látni,milyen élet van nálunk.Büszke vagyok rá.
Ahogy visszafelé sétáltunk,rögvest össze is találkoztunk négy nagyon kedves leszbi barátnémmal-egy exem volt belőle,egy majdnem exem:P-és kialakult egy mini pletyicsoport:)
Fel is élénkültem rögvest:)-ez hiányzott az életemből,2005 óta-ahogy lesétáltam azon a belvárosi kopott lépcsőn,Kígyós klubjába,nem tartok fenn haveri-baráti-ismerősi viszonyt heterókkal.Más.Ebben a szűk kis körben otthon vagyok,értik,amit mondok,értem,amit mondanak.A heterók világa nem izgat...
Tesómék Velencében voltak nyaralni a nyolc hónapos kislányukkal.Nem irigykedem-pénzre soha!max.egészségre...-de valami megmozdult bennem. A kisördög.Ennek a csöppségnek alanyi jogon jó élete lesz.Az én gyerekem még a Balatont sem látta.Én sem voltam lenn vagy 25 éve...Hogy is szokták mondani?Van,akinek csak megszületni nehéz?
Legszívesebben nem foglalkoznék semmivel.Gyűlölöm,hogy mindig tartanom kell magam.Jól vagy?Ó,igen,szuperül!Egyre jobban!Hogyan tovább?Lebegek a nagy semmiben 35 évesen.
Áttétes rákkal,egy nem egészen tökéletes kapcsolatban,egy nem egészen tökéletes gyerekkel...
Hahó,Istenem,odafönn!Adhatnál egy GPS-t az életemhez.
"A következő lehetőségnél forduljon jobbra.Zsákutca.Újratervezés.Újratervezés.Újratervezés."
Jelentéktelen vagyok.Azt gondoltam,konyítok valamit az íráshoz,egy szerkesztő-bár lát bennem fantáziát-felhomályosított,hogy kevés vagyok.Talán meg lehetne ezt is tanulni,nem,mint minden mást,a könyvelést például,vagy a hegesztést...
De ha a Jóisten ennyit szánt...
Tesóm kislányának alanyi jogon jár a tenger.Kölyöknek nem,csak annyi,hogy nem verte meg a nagyapja,merthogy lett két kettese.De hát Uramisten,micsoda fél év volt ez neki!
És Hanna babának,unokatesóm kislányának mi jár?Egy parasztház,víz nélkül,egyelőre apa nélkül-de hátha...
Sokszor gondoltam mostanában is arra,hogy öngyilkos leszek.Tudom,hogy Kölyök jó kezekben lenne.Apu embert faragna belőle,Csodálatos,tiszta,nagyszívű embert,mint ő.
Anyu szerint rossz anya vagyok.
Anyu,nem tudtad,hogy földön fekvő emberbe nem rúgunk bele?...
Hozzászólások (3)