• Hajnal Leszbosz szigetén
    Angeleyes blogja

    Villámgyors események

    Azt hiszem,vigyáz rám a Jóisten:))

    Az egész ui.úgy történt,hogy én valójában csak időpontot mentem kérni reggel 8 óra előtt öt perccel a rendelőintézetbe...A pultos nő(vagy adminisztrációs akárki)rásandított az "eü dolgozó"c.firkálmányomra, amit nagy sebtiben a beutaló végére firkantottam,és közölte, hogy valaki lemondta az időontot, és nyolcra van egy szabad hely...

    Micsoda mázli,normál esetben két-három hét, mire időpontot kaptam volna...:)

    Kint a kórházban pedig? Az adjunktus, aki anno műtött,szinte előkeríthetetlen-legalábbis régebben mindig ez volt a tendencia:2-3 óra várakozás után előkerült innen-onnan-amonnan.

    Most ki volt az első, aki velem szembe jött a folyosón????Csodával határos, de az adjunktus úr:)))Tartozom egy kiló libamájjal neki:)

    Azután meg Kedves egyik barátnője, aki-szintén csodával határos módon-a CT-ben dolgozik...Hát persze, hogy lett időpont kedd estére:))

    Vigyáz rám a Jóisten, és szeret!!!!!

    Mindenkinek szép hétvégét, megyünk Erdőbényére, az egyik haverunknak van ott nyaralója, ez a névnapi ajándéka nekem...)))


   • Blog leírása

    Egy leszbikus lány, Angeleyes mindennapos harcai, kétségei, vágyai a hetero világban...
    Látogatás: 951879 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés