Vizsgálat

Blog: Controll - Szerző: Anika00

Szép napot, Minden erre "tévedőnek"!

A vizsgálaton túl estem, úgy egy hete. Azt mondta párom, igen a nyitott MR-i sokkal jobb. Hááát, valahogy rosszabbul éreztem magamat. Csak volt, ergy kis rögzítő a fejemen azon egy kis rés. Rám jött a klausztrafóbia. Hmm, ez a vizsgálat rosszabb is volt meg nem is.

Aznap nagyon idegeskedtem. :-// Hát, még, ha az ember nem akkor kerül sor, amikor az időpont van. Délelőtt indultam  a párommal, 12:15re voltam beírva! S 15:50körül mentem be. Egész végig csak "rágtam a körmöm". Nem bírtam megnyugodni.

Tegnap megkaptam a leletet. Olvastam, néhány idegen szót. De érteni sajnos értettem miről is lehet szó (mármint, ami nem latin nyelven volt írva).

Eddig nem értettem mi ez, hogy pontosan mit jelentenek a szavak a papírjaimban. S rá kerestem a betegségemre. Majd megvilágosodtam. Mit szabad tennem, mit kell betartanom. S hogy mik a következmények. Amit régebben, nem tartottam be. Nem szabd lett volna emelnem nehezet, se cipekedni, se sokat telefonálni.

Nem is értem, hogy a rendes embereknek van a legtöbb probléma (ilyen baj, olyan baj, ilyen betegség, olyan betegség). Miért érdemeljük meg??? Mély titok... Ezt leszámítva, hogy tartósan beteg vagyok, egészségesnek tartom magam. Csak ha jön a rossz érzés. Fejfájás, ami ezzel jár. Mellé társul(t) 12éves koromban a sugárhányás, a magas láz, egyszerüen borzasztó...

Már pár hónapja úgy vagyok, hogy nem szabad idegeskedni, örülni kell, hogy él az ember, hogy egészséges. Örülni kell minden percnek. :) Egyszerüen imádok élni! :) :) :) Mindig eszembe jut, ha az orvosok nem lennének... Én már rég nem itt lennék.

Még várok a Controllra, az orvos válaszát, mi lesz a sorsom. Egy újjabb műtét, vagy semmi nem változik, maradok ahogy vagyok.

Én félek, lesz egy újjabb "alakítás"! Mások meg, jaj, dehogyis, nincs semmi baj. Már nem kell egy se, nem fog sor kerülni rá. Pedig úgy olvastam rutin műtét... Dehát az emberben ott van az a kis "félsz"!

Legyen szép napja mindenkinek! :) ÉS ÉLNI JÓ! ! !
ANY

Ui.: Jó egészséget!