Controll

Szerző: Anika00

A BLOG LEÍRÁSA

Szép napot, Minden kedves Olvasónak, aki épp erre tévedne! :)

Látogatás: 7087 alkalommal

A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

Vizsgálat

2010.06.05.

Szép napot, Minden erre "tévedőnek"!

A vizsgálaton túl estem, úgy egy hete. Azt mondta párom, igen a nyitott MR-i sokkal jobb. Hááát, valahogy rosszabbul éreztem magamat. Csak volt, ergy kis rögzítő a fejemen azon egy kis rés. Rám jött a klausztrafóbia. Hmm, ez a vizsgálat rosszabb is volt meg nem is.

Aznap nagyon idegeskedtem. :-// Hát, még, ha az ember nem akkor kerül sor, amikor az időpont van. Délelőtt indultam  a párommal, 12:15re voltam beírva! S 15:50körül mentem be. Egész végig csak "rágtam a körmöm". Nem bírtam megnyugodni.

Tegnap megkaptam a leletet. Olvastam, néhány idegen szót. De érteni sajnos értettem miről is lehet szó (mármint, ami nem latin nyelven volt írva).

Eddig nem értettem mi ez, hogy pontosan mit jelentenek a szavak a papírjaimban. S rá kerestem a betegségemre. Majd megvilágosodtam. Mit szabad tennem, mit kell betartanom. S hogy mik a következmények. Amit régebben, nem tartottam be. Nem szabd lett volna emelnem nehezet, se cipekedni, se sokat telefonálni.

Nem is értem, hogy a rendes embereknek van a legtöbb probléma (ilyen baj, olyan baj, ilyen betegség, olyan betegség). Miért érdemeljük meg??? Mély titok... Ezt leszámítva, hogy tartósan beteg vagyok, egészségesnek tartom magam. Csak ha jön a rossz érzés. Fejfájás, ami ezzel jár. Mellé társul(t) 12éves koromban a sugárhányás, a magas láz, egyszerüen borzasztó...

Már pár hónapja úgy vagyok, hogy nem szabad idegeskedni, örülni kell, hogy él az ember, hogy egészséges. Örülni kell minden percnek. :) Egyszerüen imádok élni! :) :) :) Mindig eszembe jut, ha az orvosok nem lennének... Én már rég nem itt lennék.

Még várok a Controllra, az orvos válaszát, mi lesz a sorsom. Egy újjabb műtét, vagy semmi nem változik, maradok ahogy vagyok.

Én félek, lesz egy újjabb "alakítás"! Mások meg, jaj, dehogyis, nincs semmi baj. Már nem kell egy se, nem fog sor kerülni rá. Pedig úgy olvastam rutin műtét... Dehát az emberben ott van az a kis "félsz"!

Legyen szép napja mindenkinek! :) ÉS ÉLNI JÓ! ! !
ANY

Ui.: Jó egészséget!

Hasmenéskor mit szabad enni

2010.03.12.

Szép panot/estét!

Lehetséges, hogy orvostól kellene kérdeznem...

De mire jön válasz, addigra eltelik azok a napok, mikor diétázni kellene. S ezt a 2 napot be is tartanám. Mit szabad enni, hogyha hasmenésem van?

Az orvosom azt mondta tésztát, főtt krumplit, reszelt almát, háztatási kekszet. A lényeg szénhidrát legyen. A tésztát szeretném választani mai vacsoraként. Sajnos nem tudom milyen tésztát tudnék (gyorsan) elkészíteni. :( Milyen tésztát készítsek? - hús, és tejtermékek kizárva.

Köszönöm a választ, ha v.ki megírja! =) Legyen szép hétvégétek! :))

Ui.: Más (gyorsan elkészíthető) étel is érdekelne...

ANY

Controll

2010.03.07.

Szép napot!

Holnap megyek controll vizsgálatra. Hmm, meg van is panaszom. (Sajnos.) Így hát muszáj elmenni orvoshoz. Persze az egész úgy kezdődött, hogy az orvsomtól azért kértem időpontot,  hogy választ kapjak a kérdéseimre.

Erre tessék, van szédülésem, fejfájásom. Meg mikor lehajolok, akkor nyomást érzek. Jaj! Mégis vissza tért a fejemben a nyomás, ami nálam nem jelent jót. Na, még csak a hányinger "hiányzik", s a biztos válasz... Na, inkább rá se gondolok. Nem bírnám ki megint kórház, megint műtét. Ez van, ha az embernek tartósbetegsége van. Hál.Isten régen műtöttek. Már lassan 9éve! =) Nem, nem még számolunk, s tartjuk magunkat, hogy többet ne kelljen megműteni. Nincs túlzott magasság növekedés. Így hát nem lehet probléma... :) Félig meg is nyugtatott az orvos, hogy nem biztos, hogy kell még (EGY) műtét.

Mindig, is úgy éreztem, egészséges vagyok (még ha van az a kis dolog, ami engem megmetett). Csak ne térne vissza-vissza a nyomásos fejfájás. Mikor az ember érzi, hogy nyomja v.mi, vagy hogy tapossák az ember fejét. Nem tudom mihez hasonlítani... De rossz érzés. =/

Az ember nem tudná elképzelni, hogy egy kis csöpség, aki napvilágot lát, agyvérzéssel születik. Hmm.... Mennyi aggódalom, mennyi féltés.

Na, de volt ám akarat erőm, IGEN MEGGYÓGYULOK! S megyek hazaaaaa! HAZA! =)) De volt félelem is. JAJ! Nem akarok menni! =/ Sok zöld ruhás emberkék, meg stb. ! Köszönök, minden egyes percet az Élettől! S az orvosoktól. :)) Attól a személytől, aki megtalálta a megoldást, hogy Élhessek! :)

Szóval, reménykedem, hogy az érzésem biztosat sugall. Egészséges vagyok! S nem kell aggódni. =)) Csak controll és semmi más... Legyen szép napotok! JÓ EGÉSZSÉGET Mindenkinek!

ANY