Controll

Blog: Controll - Szerző: Anika00

Szép napot!

Holnap megyek controll vizsgálatra. Hmm, meg van is panaszom. (Sajnos.) Így hát muszáj elmenni orvoshoz. Persze az egész úgy kezdődött, hogy az orvsomtól azért kértem időpontot,  hogy választ kapjak a kérdéseimre.

Erre tessék, van szédülésem, fejfájásom. Meg mikor lehajolok, akkor nyomást érzek. Jaj! Mégis vissza tért a fejemben a nyomás, ami nálam nem jelent jót. Na, még csak a hányinger "hiányzik", s a biztos válasz... Na, inkább rá se gondolok. Nem bírnám ki megint kórház, megint műtét. Ez van, ha az embernek tartósbetegsége van. Hál.Isten régen műtöttek. Már lassan 9éve! =) Nem, nem még számolunk, s tartjuk magunkat, hogy többet ne kelljen megműteni. Nincs túlzott magasság növekedés. Így hát nem lehet probléma... :) Félig meg is nyugtatott az orvos, hogy nem biztos, hogy kell még (EGY) műtét.

Mindig, is úgy éreztem, egészséges vagyok (még ha van az a kis dolog, ami engem megmetett). Csak ne térne vissza-vissza a nyomásos fejfájás. Mikor az ember érzi, hogy nyomja v.mi, vagy hogy tapossák az ember fejét. Nem tudom mihez hasonlítani... De rossz érzés. =/

Az ember nem tudná elképzelni, hogy egy kis csöpség, aki napvilágot lát, agyvérzéssel születik. Hmm.... Mennyi aggódalom, mennyi féltés.

Na, de volt ám akarat erőm, IGEN MEGGYÓGYULOK! S megyek hazaaaaa! HAZA! =)) De volt félelem is. JAJ! Nem akarok menni! =/ Sok zöld ruhás emberkék, meg stb. ! Köszönök, minden egyes percet az Élettől! S az orvosoktól. :)) Attól a személytől, aki megtalálta a megoldást, hogy Élhessek! :)

Szóval, reménykedem, hogy az érzésem biztosat sugall. Egészséges vagyok! S nem kell aggódni. =)) Csak controll és semmi más... Legyen szép napotok! JÓ EGÉSZSÉGET Mindenkinek!

ANY