Megújult személyes oldalunk

Blog: WEBBeteg gépház és szerkesztőségi blog - Szerző: WEBBeteg

Újabb szolgáltatásokkal bővült a regisztrált és bejelentkezett látogatóink számára biztosított személyes oldal. Mostantól méginkább megéri regisztrálni és visszalátogatni honlapunkra, hiszen a WEBBeteg az alábbiakkal segít Önnek.

  • Friss tartalmak. Jelöljük a legutóbbi látogatása óta az Ön által kiválasztott témakörökben született cikkeket, fórumhozzászólásokat, friss blogokat, az orvos válaszol rovatba érkezett kérdések számát, így nem kell feleslegesen keresgélnie ahhoz, hogy ne maradjon le az Önt érintő tartalmakról.
  • Céljaim. Legyen mindig szem előtt az Ön személyreszabott ideális testsúlya, vérnyomása! Amennyiben a regisztrációnál megadja életkorát, magasságát, mindig láthatja az Ön személyes céljait, segítségképpen az egészségesebb élethez.
  • Keresők. Megkönnyítjük az Ön dolgát, hogy ne keresgéléssel menjen el az ideje. Személyes oldalunkon egyszerűen megtalálja az Önhöz legközelebbi patikákat, orvosokat.
  • Automatikus bejelentkezés. Nem kell újból és újból bejelentkeznie újabb látogatáskor, az "automatikus bejelentkezés" megjelölésével következő alkalommal a WEBBeteg bármelyik szolgáltatását egyből igénybe veheti.
  • Mire kíváncsiak mások? Személyes oldalán - a legfrissebb hírek mellett - megtalálja azon cikkek listáját, amelyeket a legtöbben olvastak, kommentáltak vagy legérdemesebbnek találták a továbbküldésre. Mindezt természetesen csak azokban a témakörökben, amelyek Önt érdeklik.
  • Korábbi kérdéseim. Amennyiben orvos válaszol rovatunkban feltett kérdésére válasz érkezik szakértőinktől, nemcsak e-mailben értesítjük erről, hanem korábbi kérdéseit is bármikor újra tudja olvasni gyorsan, egyszerűen.

Jó böngészést és egészséget kívánunk!