• WEBBeteg gépház és szerkesztőségi blog
    WEBBeteg blogja

    WEBBeteg RSS csatornák

    Újonnan bővített szolgáltatásunkkal Ön egyszerűen férhet hozzá az WEBBetegen megjelenő tartalmakhoz. Az RSS-csatornákon keresztül szinte azonnal értesülhet arról, ha kedvenc rovatában új cikk jelenik meg, így kényelmesen figyelemmel tudja kísérni az Önt érdeklő témákat!

    Adja kedvencei közé a WEBBeteg valamelyik hírcsatornáját is, kattintson ide!

    Mi az RSS-hírolvasás előnye?

    Az RSS arra szolgál, hogy Önnek akkor is elérhetőek és könnyen áttekinthetőek legyenek portálunk hírei, ha épp nem böngészi azt. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy bárki által könnyen elsajátítható módon egy helyen gyűjtse kedvenc portáljai tartalmát, és - az összes végiglátogatása nélkül - szinte azonnal lássa, ha valamelyiken friss tartalom jelent meg.

    A szolgáltatás segítségével Ön böngészés közben tud friss és érdekes tartalmakat olvasni, mindezt anélkül, hogy idejének nagyrészét a számos weboldal megnyitásával töltené. Csak adja hozzá RSS-olvasójához a WEBBeteget, majd figyelje a friss híreket! Amennyiben valamelyik cikkünk felkeltette az Ön érdeklődését, a címre kattintva azonnal el tudja olvasni a teljes írást portálunkon.

    Hogyan használja az RSS-t?

    A hely, ahol Ön összegyűjti kedvenc portáljai újdonságait, lehet egy telepítendő RSS-olvasó szoftver, lehet egy regisztációval igénybe vehető saját weboldal, de az újabb böngészők is alkalmasak már arra, hogy megjelenítsék az RSS-en keresztül közvetített híreket.

    Ajánlott olvasási módok

    iGoogle: Google regisztrációval Ön létre tudja hozni a saját maga által összeállított weboldalát, amelyben kedvenc portáljainak hírei között szerepelhet a WEBBeteg is.
    Jelentkezzen be a www.google.hu/ig oldalon, majd az "Új elemek hozzáadása" linkre kattintva tud válogatni a felkínált elemek között, illetve itt tudja hozzáadni saját oldalához a kiválasztott RSS csatorna címét.
    Csinálja még egyszerűbben! Kattintson a Addja hozzá az iGoogle fiókjához is! - WEBBeteg összes hír gombok valamelyikére a lenti listában, és adja hozzá így személyes hírgyűjtő oldalához a WEBBeteget!

    Olvassa a WEBBeteg híreit RSS-en keresztül!
    Rovatcím Az RSS csatorna címe  
    Összes hír https://www.webbeteg.hu/xml/rss.php
    Addja hozzá az iGoogle fiókjához is! - WEBBeteg összes hír
    Betegség és életmód https://www.webbeteg.hu/xml/rss_betegseg_es_eletmod.php
    Addja hozzá az iGoogle fiókjához is! - WEBBeteg Betegség és életmód hírek
    Betegségek https://www.webbeteg.hu/xml/rss_betegseg.php
    Addja hozzá az iGoogle fiókjához is! - WEBBeteg Betegségek
    Életmód https://www.webbeteg.hu/xml/rss_eletmod.php
    Addja hozzá az iGoogle fiókjához is! - WEBBeteg Életmód
    Egészség-ügy https://www.webbeteg.hu/xml/rss_egeszsegugy.php
    Addja hozzá az iGoogle fiókjához is! - WEBBeteg Egészségügy
    Jogi esetek https://www.webbeteg.hu/xml/rss_jog.php
    Addja hozzá az iGoogle fiókjához is! - WEBBeteg Jogi esetek

    Böngészők: A legtöbb internetböngésző program (Internet Explorer 7, Mozilla Firefox 2, Opera, Avant, Maxthon) támogatja az RSS-olvasást.
    Önnek ebben az esetben is rendkívül egyszerűen hozzáadhatja a webbeteges RSS-csatornákat böngészőprogramjához. Kattintson a fenti címek kalamelyikére, majd a következő oldalon válassza az "Előfizetés a hírcsatornára" (vagy "Subscribe to this feed") feliratú linket.
    Legközelebbi látogatásakor a jellegzetes jelre kattintva bármikor egyszerűen elérheti kedvenc weboldalai híreit, csak keresse a narancssárga ikont! A híreket rendezheti, vagy akár kereséseket is végezhet közöttük!


   • Blog leírása

    Szerkesztőségünk mindennapjairól, a portálunkkal kapcsolatos újdonságokról számolunk be online naplónk oldalain.
    Látogatás: 101985 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés