WEBBeteg RSS csatornák

Blog: WEBBeteg gépház és szerkesztőségi blog - Szerző: WEBBeteg

Újonnan bővített szolgáltatásunkkal Ön egyszerűen férhet hozzá az WEBBetegen megjelenő tartalmakhoz. Az RSS-csatornákon keresztül szinte azonnal értesülhet arról, ha kedvenc rovatában új cikk jelenik meg, így kényelmesen figyelemmel tudja kísérni az Önt érdeklő témákat!

Adja kedvencei közé a WEBBeteg valamelyik hírcsatornáját is, kattintson ide!

Mi az RSS-hírolvasás előnye?

Az RSS arra szolgál, hogy Önnek akkor is elérhetőek és könnyen áttekinthetőek legyenek portálunk hírei, ha épp nem böngészi azt. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy bárki által könnyen elsajátítható módon egy helyen gyűjtse kedvenc portáljai tartalmát, és - az összes végiglátogatása nélkül - szinte azonnal lássa, ha valamelyiken friss tartalom jelent meg.

A szolgáltatás segítségével Ön böngészés közben tud friss és érdekes tartalmakat olvasni, mindezt anélkül, hogy idejének nagyrészét a számos weboldal megnyitásával töltené. Csak adja hozzá RSS-olvasójához a WEBBeteget, majd figyelje a friss híreket! Amennyiben valamelyik cikkünk felkeltette az Ön érdeklődését, a címre kattintva azonnal el tudja olvasni a teljes írást portálunkon.

Hogyan használja az RSS-t?

A hely, ahol Ön összegyűjti kedvenc portáljai újdonságait, lehet egy telepítendő RSS-olvasó szoftver, lehet egy regisztációval igénybe vehető saját weboldal, de az újabb böngészők is alkalmasak már arra, hogy megjelenítsék az RSS-en keresztül közvetített híreket.

Ajánlott olvasási módok

Böngészők: A legtöbb internetböngésző program (Internet Explorer 7, Mozilla Firefox 2, Opera, Avant, Maxthon) támogatja az RSS-olvasást.
Önnek ebben az esetben is rendkívül egyszerűen hozzáadhatja a webbeteges RSS-csatornákat böngészőprogramjához. Kattintson a fenti címek kalamelyikére, majd a következő oldalon válassza az "Előfizetés a hírcsatornára" (vagy "Subscribe to this feed") feliratú linket.
Legközelebbi látogatásakor a jellegzetes jelre kattintva bármikor egyszerűen elérheti kedvenc weboldalai híreit, csak keresse a narancssárga ikont! A híreket rendezheti, vagy akár kereséseket is végezhet közöttük!