Condyloma

Kérlek benneteket, hogy aki tudja, hogyan lehet a Condylomát egyszer s mindenkorra kiirtani, írjon ide!

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

Hmm..

Hozzászóló: Manone, 2008-12-22 12:26
Őszintén megmondom: nem tudom. Nekem nem volt ezzel gondom.

felmaródás

Hozzászóló: gorgeous, 2008-12-05 20:36
Válasz erre: Manone, 2008-12-22 12:26
Hm... Nálam is elég makacs az a baj. :( Elvileg már mintha eltűntek volna, szóval még most várok, hogy tényleg végleges-e a dolog. Azt meg szeretném még kérdezni, hogy az ecsetelés okozta felmaródás nyoma el fog múlni? :( Mikor a doki kezelte, félrefolyt ép bőrre, és felmarta a bőröm. Ennek már vagy 4 hónapja, és még ott van a barna csík (ahogy végigfolyt). Az el fog múlni egyáltalán? Vagy mivel kenjem, hogy kopjon?

Válasz

Hozzászóló: Manone, 2008-12-04 18:46
Szia gorgeous! Nekem már hónapok óta van(nak) szemölcseim. A Condyline-ra hol elmúlik, hol visszajön... Sajnos eddig nem sikerült semmivel örökre eltüntetnem. Ha nem változik, januárban leműttetem ezeket a nyavajákat. Dühit, de nem tudok mit tenni....

condyline

Hozzászóló: gorgeous, 2008-11-29 14:27
Válasz erre: Manone, 2008-12-04 18:46
Sziasztok! Sajnos nekem is condylomám van már hónapok óta. :S Most Condyline-nal kezelem, mert már csak kívül vannak ezek a szemölcsök. Az lennr a kérdésem, hogy a Condyline az tényleg hatásos? Kb. 5 szemölcsről van szó. Az kb. mennyi idő alatt múlhat el az oldattal? Előre köszönöm a választ! :)

Köszi

Hozzászóló: kispanda, 2008-10-21 14:43
Nagyon szépen köszönöm a választ,és a segítséget! El fogok menni mindenképp orvoshoz! Ági

válasz

Hozzászóló: nipolka, 2008-10-21 09:40
Válasz erre: kispanda, 2008-10-21 14:43
Szia Ági!Szerintem sürgősen menj el orvoshoz, mert lehet, hogy condylomás szemölcsöd van, amit a Canestennel nem fogsz tudni eltüntetni.CSak olyan készítményt használj, amit az orvos ír fel, mert ő tudja, hogy mivel lehet eltávolítani.A későbbiekben pedig egyre nagyobb lesz és kénytelen leszel kés alá feküdni, ami nem egy kellemes dolog. Ha terhes vagy, nem fog ártani a babának, mert a méhszáj elzárja a fertőzés útját, csak a szülésnél jelentkezhet a probléma, amikor a pici kibújik a hüvelyen keresztül, mert a bőre ugyanolyan szemölcsös lesz, mint most neked.Úgyhogy irány a doki, ő elmondja , hogy tényleges-e a condyloma ésha nem vészes a fertőzés, majd ajánlja a Condyline oldatot, amit otthon használhatsz, illetve, ha a kórházban van ecsetelős eljárás, azt megcsinálja. Rosszabb esetben kisműtéttel kimetszik belőled, elaltatnak, és mire felkelsz már nem lesz ott. Kicsit csíp, de kibírható. Remélem, segítettem, kérlek mindenképpen menj el orvoshoz, ő többet tud mondani Neked. Üdv: Niki

szemölcs

Hozzászóló: kispanda, 2008-10-19 22:07
Válasz erre: nipolka, 2008-10-21 09:40
Szia! Olvastam a problémádról,és szeretnék tanácsot kérni,remélem nem baj.Az igazság,hogy 9 éve nem látott nőgyógyász,amióta megszültem.És nemrég vettem észre,hogy a hüvelybemenetnél ilyen kis valamik vannak,mint 1 pattanás,de ez olyan mint a bőröm ott,van kisebb,nagyobb,és ami lóg. Nemtudom mik ezek,nem merek orvoshoz menni.És mostanába sokat van fertőzésem is,de canestentől elmúlik 1 darabik,majd megint előjön.Most nagyon szeretnék babát,lehet hogy terhes is vagyok,de félek,nem akarom hogy baj legyen a babával.Ha terhesen is valaki fertőzést kap el,az árt a terhességnek? Ne haragudj,hogy zavartalak a problémámmal,megköszönném a tanácsod. ÁGI

Válasz

Hozzászóló: Manone, 2008-10-12 12:57
Hencsi! Fültisztítóval tudod a legjobban beecsetelni a szemölcsöket! Ha nem látod őket, használj tükröt. Kicsit macerás, mert egyik kézzel a tükröt tartod, a másikkal ecsetelsz... Vagy lefekszel az ágyba és úgy. Ahogy Neked kényelmesebb! Ne aggódj, ha nem csak a szemölcsre megy az ecsetelőből. Nem lesz semmi gindod belőle! Viszont 3 napnál tovább ne használd! Tarts 4 nap szünetet és utána megint használhatod.

condyloma

Hozzászóló: Zsuzsi, 2008-10-12 10:03
Én is elszenvedtem a condylomat. Borzasztó volt. Hónapokig kellett orvoshoz járnom. Az egész méhszájam, a hüvelyem, kívül nelül mindenem tele volt apró kiütésekkel. Az orvos azt mondta, h ezt lehetetlen leecsetelni, le kell majd lézerezni. Azért még pár hétig ecseteléssel kezelt, h csökkentse a kiütések számát. A lézeres beavatkozás nem volt túl kellemes, de gyorsan lezajlott, és teljesen biztonságos. Utána nem jöttek vissza a kiütések, de azért még egy ideig immunrendszererősítőt kellett szednem, h a szervezetem kilökje a vírusokat. Lányok, kitartás!

condyloma

Hozzászóló: hencsi, 2008-10-11 16:21
Válasz erre: Manone, 2008-10-12 12:57
Sziasztok! Ezen a héten diagnosztizáltak nálam condylomát. Condyline oldatot írtak fel de nem igazán tudom, hogyan használjam... Azt tudom, hogy 3 napig kell ecsetelni, de mégis hogyan oldjam meg azt, hogy csak oda kenjem, ahova kell? Ha más területre is kerül, az nagyon gáz? (nem merem elkezdeni használni az oldatot, mert olyan sok rosszat hallottam már) A hüvelybemenetnél és a belső oldalán vannak a szemölcsök, még picik. Ha van valakinek valamilyen tapasztalata ezzel kapcsolatban, lécci írjon!