Meddőség

Blog: Meddőség - Szerző: Évi85

Ez történt május óta

A körzeti orvosom beutalót adott pajzsmirigy kivizsgálásra. El is mentünk nem kevesebb, mint 3 órát ültünk majd behívtak, mire az asszisztens közli velem hogy a doktorúr szerint nem komoly és nem is sürgős a problémám ezért majd csak januárra ad időpontot. Hát nem tagadom kissé kiakadtam (tunk) Még hogy nem sürgős????-hát lehet neki nem az, de nekünk fontos lett volna...

Úgyhogy vissza a nödokihoz.
Jöjjön, vissza mielőtt megjön és adok gyógyszert.
Kérdem, én honnan tudjam, mikor kellene megjönni-e ha egyszer rendszertelen a ciklusom? Na mind1 visszamentem a 27. nap környékén. Naná hogy szabira ment a dokim. Van másik mondták a kartonozóba. Hát gondoltam magamban én innen el nem megyek recept nélkül. de nem így lett.
Talán Isten is megsajnált már minket-annyit küzdöttünk már annyiszor csalódtunk. Behívtak a rendelésre elmondtam a dikonak mi akarok miért is jöttem, igaz hogy nem ment olyan egyszerűen, de csak megértettük egymást, következett egy vizsgálat. Egy bizonyos szót mondott az orvos Polycisztás petefészek vagyis PCOS-m van. Ujjab vérvétel. ekkor már július vége volt. Eredményel visszabizonyítottan PCOS vagyok inzulinrezisztenciával. Diabetólogián írjanak nekem gyógyszert, ezt a dokim elintézte, úgyhogy augusztus 1-vel már szedem a metformint tartalmazó gyogyszeremet. Amit először irt az orvos nem jött be nekem, mert állandóan viszkettem tőle annyira hogy csupa sebes lettem tőle. Kaptam másikat most meforal 1000-t szedek napi 3x1/2.
Remélhetőleg ettől minden rendbe jön. Novemberben kaptam clostilbegyt tablettát, úgy hogy most várjuk, hogy ne jöjjön meg az elkövetkező 9 hónapban hátha, de ha most nem akkor a következő ciklusban ismét szedem, de akkor már kapok tüszőrepesztő szurit is, biztos, ami biztos.
Most itt tartunk, remélem, mihamarabb babás lehetek, és végre átélhetem azt a csodát, amire immár 5 éve várunk:)