Szomorságok

Blog: Hölgyek és titkos betétek - Szerző: igabiga

Nincs ma jó hangulatom az idő miatt, a rendelőben voltunk ma két órát mire sikerült feliratni a család gyógyszerkéit. Ráadásul drága pici lányom (8 év mínusz 2 hónap) szemüveggel lett gazdagabb, mi meg nagyon szegényebbek sok-sok pénzzel.

Kiderültek újabb infók közben, szülnapoztunk a hétvégén, és kiderült, hogy  egyik nénikénket már 10 éve műtötték inkontinencia miatt, nőgyógyászaton feküdt- ő esküszik, hogy odavarrták a hólyagot valami karikához, mindegy, a lényeg, hogy sajnos 5 évvel a műtét után már nem volt az igazi. Először csak kis intim betéteket használt, most is elég a normál speckó betét, de ezért elég rémisztő, hogy egy ilyen operáció csak eddig tartson. Az elektromos stimuláció sem válik be mindenkinél sajnos, bár kedves barátnőm esküszik rá, 3 éve volt a kúrája és remekül van.

Mi itt a lányaimmal a mindig wc-t keresünk klubhoz tartozunk, lehet hogy ezért ment tönkre a wc tartályunk belseje? Aranyárban lesz a megcsináltatása, egy doboznyi szerelék 7500, ha valaki tud olcsóbbat, kérem ne tartsa titokban! Mennyivel olcsóbb volt a budi nagyanyámnál a kert végében - se vízdíj, se szerelő..., igaz télen nem volt annyira vicces használni. Elpuhultunk.