Hölgyek és titkos betétek

Szerző: igabiga

A BLOG LEÍRÁSA

Inkontinencia a mindennapokban

Látogatás: 23767 alkalommal

A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

PASIBETÉT - figyeljünk oda az ő inkontinenciájukra is!

2010.10.06.

Mindenütt a nőkre hegyezik ki az inkontinenciát, pedig a papáknak is szüksége van segítségre!

Szomorságok

2010.09.29.

Nincs ma jó hangulatom az idő miatt, a rendelőben voltunk ma két órát mire sikerült feliratni a család gyógyszerkéit. Ráadásul drága pici lányom (8 év mínusz 2 hónap) szemüveggel lett gazdagabb, mi meg nagyon szegényebbek sok-sok pénzzel.

A misebor veszélyei

2010.09.16.

A nyolcéves lázban ég, elsőáldozásra készül. Az összes maci és más plüssök felsorakoztak pattogatott kukoricáért, miközben a hölgy málnaszörpből készült misebort iszogatott. Egy kancsónyit, mert sok volt a delikvens. Amúgy nem iszik ilyen sokat. Reggelre baleset történt...három éves kora óta soha. Tehát tanácsunk: valóban ne igyunk sokat lefekvés előtt ha mélyen alszunk amúgy.

Hogyan derül ki

2010.09.07.

Az előző beírásom kicsit gyorsan, első felindulásban történt, de teljesen igaz minden sora.

(k)rééémes Barbie babák

2010.04.14.

Most már egy ideje termékmintáink is vannak, szuper jók, de sajnos nem voltam elég szemfüles, és pár csomagot a Barbik haszáltak el, érdekes a lányok nem tudtak közelebbit mondani arról, hogyan nyitották ki a babák a tasikat és mi módon másztak fel a mosdókagylóra...amúgy nálunk működnek a manók, pl. van a hajgubancmanó, a pukimanó (!), a csokievőmanó, csipszevőmanó stb. A félzokni gyűjtő manók népes közösségéből többen is tartózkodnak nálunk.

ha nincs hova menni

2010.03.29.

Miután dógozóban bejelentették, hogy dugulás és trutyi miatt a WC-t kéretik kerülni, egyszerre nagyon fontos lett volna mindannyiunknak távozni egy percre, Micsoda gátlások vannak bennünk, hiszen tele befőttesüveggel a konyha, fiúknak pedig használhatók az ásványvizesek is. (ice tea és fanta nem ajánlott erre a célra)
Régebben a mini befőttesüvegeket használtuk mintának, a diabetológián már kapnak a cukrosbácsik (2 db) háziférfi érintett) kémcsövet, hogy abba rakjanak  a 24 órás gyűjtésből, amit a múltkor nem találtak és béres cseppessel helyettesítettek. A laborosok igazán mehetnének pókerezni, arcizmuk se rebbent.

Ki a kertbe!

2010.03.14.

Takarékoskodjunk a vízzel! Kövessük angol testvéreink példáját, és locsoljuk kertünket! http://www.savewaterpissinthegarden.com De csak óvatosan, a tündéreket kíméljük!

Lehet, hogy majd kell egy kicsit magasabb kerítés, (vagy bővebb és hosszabb szoknya), de ez ne tartson vissza bennünket.

torna, torna...

2010.03.01.

Névnapoztunk, a blogírás halasztódott és mindenki vastagabb lett pár centivel és dekával. Elsős beteg volt a múlt héten, füle gyulladt, vele játszottunk amennyit csak tudtunk, hogy ne érezze, hogy fáj. Tornászunk közben, mint a TV torna annak idején, erre csak az ilyen öregecskedők emlékeznek.Egyetlen nehézség, hogy a Barbik és Fiúbarbik hadát kell arrébb rugdosni a legokupacba, hogy legyen talpaltnyi helyünk. Olvastam most a húgycsőtamponról, első reakcióm: hogy tudunk majd egy olyan csöpp dugót olyan kis helyre tuszkolni, de kiderült hogy nem oda köll. 
Közben kamasz futballrajongó családtag javasolta, hogy a Lehman sztorit is osszam meg a titkos naplómmal, de hát ki nem érti meg közülünk a helyzetet, remélem sikerül:  www.youtube.com/watch 

Cincin

2010.02.19.

Macskát ki kellene exportálni Angliába - nagyfiunk albérletében egérinvázió. Tegnapelőtt költöztetett ki egyet a szabadba, ma egy új jelent meg, és a torokcukorkáit cétmarcangolta, azaz a zacskót, de próbálta rágcsálni a cukrokat is..Fájt a torka a cincinlovagnak? Most már biztos nem. Az egerek is inkontinensek: összepisilte a csapdát, amit most ki kell mosnia szerinte. nem mindegy egy egérnek? (Igen, a gyerök humánus, egeret élve fog, és kizárólag steril csapdával) Ki tudja persze, hogy macs egeret megenne-e, a macskakonzervekben is finnyás, pörkölt és tejföl a kedvence, Torna a héten lightosan volt csak, de nagyon sok idő nem is volt. Mire az ember hazaér, már hulla, az már örömünnep, ha egy vacsit össze tudok ütni. Nem tudom hogy lesz ebből valami..