A misebor veszélyei

Blog: Hölgyek és titkos betétek - Szerző: igabiga

A nyolcéves lázban ég, elsőáldozásra készül. Az összes maci és más plüssök felsorakoztak pattogatott kukoricáért, miközben a hölgy málnaszörpből készült misebort iszogatott. Egy kancsónyit, mert sok volt a delikvens. Amúgy nem iszik ilyen sokat. Reggelre baleset történt...három éves kora óta soha. Tehát tanácsunk: valóban ne igyunk sokat lefekvés előtt ha mélyen alszunk amúgy.

Anyukám is izgul, hogy az aranydiplomaosztóját kibírja-e, megfogadta, hogy előtte nem iszik. Igen, de ha kiszárad és szédül, akkor mi lesz?

Szóval most igyunk vagy ne igyunk lefekvés előtt, vagy ha valahova megyünk? Mi lesz, ha nem ébredünk fel (azt álmodjuk hogy kimegyünk...) vagy ha ünnepségen veszünk részt, netán konferencián, előadáson, ahol legalább másfél óra egy program?

A mozi a legszörnyűbb, hosszú az idő, és extra mennyiségű az innivaló - pl a Baljós árnyak utolsó 15 perce volt a legszörnyűbb élménye a család bizonyos tagjainak.

Vagy egy konferencia kávészünete - a koffein vízhajtó hatását nem kell emlegetni gondolom. És választani kell - ébren maradunk vagy kirohangászunk megrovó vagy megértő pillantások kereszttüzében.

De a legnehezebb feladvány a kemping. Éjszaka, sötétben a csillagok alatt, egyedül, ufókat vélve minden bokorban- húzzuk ki legalább pirkadatig, vagy halálfélelemben töltsünk el pár percet? És ráadásul mindezt kibújva a jó meleg hálózsákból...