Három napja késik...

Blog: Keretek nélkül szabadon - Szerző: vonila

Az elmúlt mozgalmas hetek után, még mindig nem pihentem ki magamat. Olyan fáradtságot érzek, mintha ólomsúly nehezedne a testemre. Reggelente is nehezen ébredek, mintha semmit sem aludtam volna az éjszaka. A piros napjaim is késnek már három napot, talán azért is érzem magamat ilyen nyomottnak. Ha két nap múlva sem jön meg, azt hiszem, akkor már kezdek kicsit aggódni. Bár lehet csak a múltkori eltolás zavart be? Vagy a stressz? Azért az biztonságérzetet ad, hogy tabletta mellett szinte „lehetetlen” teherbe esni. Persze csak ha odafigyeléssel, lelkiismeretesen szedjük, ahogy kell. Még csipog az emlékeztetőm is, hogy biztosan ne felejtsem el.

Bezzeg Péter nem fáradt! Mindig csinál valamit, sürög-forog, még tegnap este a vacsit is ő akarta elkészíteni, engem pedig ágyba parancsolt, hogy pihenjek csak addig nyugodtan. Igazán kedves tőle, nagyon jól esett a figyelmessége. El is aludtam egy órára, de nem lettem kipihentebb, sőt. Bár a vacsi nagyon fincsi volt, nem bírtam sokat enni. Péter azt mondta, hogy jobb, ha visszafekszem utána, mert látja, hogy kész vagyok teljesen. Nem kellett kétszer mondania. Úgy aludtam reggelig, mint akit kupán ütöttek. Persze reggel sem voltam sokkal jobban, még hányingerem is volt, ami egy kicsit megijesztett, mert reggelre sem jött meg. Egész nap ezen stresszeltem. A munkát is úgy éreztem most, hogy csak nyűg a nyakamon, pedig nagyon szeretem azt, amit csinálok. Azt hiszem, saját megnyugtatásomra veszek majd egy terhességi tesztet…

Péter is mostanában olyan furcsán viselkedik, mintha valamiben sántikálna. A múltkór is azt akarta megbeszélni, hogy mit tudna nekem segíteni az otthoni munkában, mert szerinte neki is legalább annyira kellene kivennie a részét belőle, mint nekem, és osszuk fel a munkát. Akkor gyorsabban megvagyunk vele és több idő jut egymásra, és talán én sem leszek ennyire fáradt. Persze nagyon kedves hogy még ilyenekre is gondol - bár eddig is segített -, de abban tényleg igaza van, hogy így több időnk lesz egymásra. De lehet, csak tényleg többet szeretne segíteni… és nincs is ebben semmi furcsa… látja, hogy nagyon fáradt vagyok.