Nyaralunk!

Blog: Keretek nélkül szabadon - Szerző: vonila

Csak röviden jelentkezem, mert egy fél órára szöktem ki Péter mellől a szobából, hogy frissítsem a blogot: nehogy csámcsognivaló nélkül maradjatok . :)

Nyaralunk ugyanis, múltkor nem írtam, de ide jöttünk Észak-Olaszországba, Jesolóba. Ok, nem egy exkluzív hely, és minden sarkon két magyarba botlik az ember, de idén erre futotta, a tenger meg mégiscsak tenger, nehezen lennék meg nélküle.

Biztos ismeritek ezeket a direkt turistáknak kialakított olasz partokat, napozóágyak a parton, nappal zsúfolásig emberekkel, akik éjszaka behúzódnak a medencés apartmanokba, és ha nem egy sör mellett beszélgetnek, akkor az olaszul beszélő Dr. House-ra húzzák a lóbőrt.

A tengerpart éjszaka szinte teljesen üres, kiválóan alkalmas egy kis meztelen fürdőzésre. Ne gondoljátok, hogy egy szemérmetlen nőszemély vagyok, még soha nem csináltam ilyet! Péter unszolásának azonban nem tudtam ellenállni, úgyhogy a ruhákat a parton hagytuk, és beszaladtunk a tengerbe. Éjszaka fürödni egészen más érzés, a fekete, csendes víz eleinte félelmetes, de a nyugodt hullámok hamar ellazítanak.

Ráadásul ott volt Péter, bíztam benne, ha megtámadna egy nagy vízi szörny, ő azért csak megmentene. A legnagyobb vízi szörny szerencsére maga Péter volt, úgyhogy kifejezetten élvezetes lett a kaland. Csak magamat tudom ismételni: éljen a fogamzásgátló, ezt óvszerrel senki nem csinálta volna utánunk!