• Keretek nélkül szabadon
    vonila blogja

    Mi lehet a bajom?

    Kikészülök ettől a fura időtől. Az egyik pillanatban tűz a nap, a másikban esik az eső, de a legnagyobb baj a páratartalommal van. Vagy libabőrös vagyok a hidegtől, vagy izzadok a melegtől, nem kapok levegőt. Lassan úgy érzem magam, mintha klimaxos vagy hormonzavaros lennék, de ez enyhén szólva is lehetetlen:

    1. nem vagyok még abban a korban;

    2. szedem a fogamzásgátlót, úgyhogy a hormonszintem sem igen ingadozhat.

    Azon agyalok, hogy vagy kezdek öregedni, és minden sokkal jobban megvisel, mint régen, vagy tényleg van valami ebben a globális felmelegedés dologban, és hamarosan szubtrópusi éghajlatú lesz Magyarország. Ami még mindig jobb, mintha hó esne, de azért mégis...

    Ráadásul a villám is hajlamos belecsapni újabban az emberekbe, úgyhogy lassan az lesz a legjobb, ha a fejemre húzom a takarót, és egyszerűen nem kelek fel. Persze ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik, és tessék, máris itt ülök, és verem a billentyűzetet.

    Viszont a jó hír, hogy hála az internetnek, máris diagnosztizáltam magam. Az orvosmeteorológia mindig megmondja, mi bajom: a magas páratartalom fáradékonyságot, koncentrációs zavart, tompa reflexeket, depresszív hangulatot okoz, és felerősíti az izzadást is. A megoldás pedig – mint mindig – a sok víz, a sok gyümölcs, a könnyű ételek, úgyhogy megyek is, és iszom gyorsan valamit.


   • Blog leírása

    Egy nő életében 2 dologért tesz meg mindent. Az egyik, hogy legyen gyereke, a másik, hogy ne legyen gyereke.
    Látogatás: 88677 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés