"Nem volt még elég?" - COVID vs vakcinák

Napok óta hitetlenkedve olvasom a kommentáradatot, ami a koronavírus elleni vakcinával kapcsolatos újabb és újabb hírek alá íródnak, és nem hiszem el, amit látok... Dr. Lesznyák Judit véleménycikke.

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

Teljesen egyetértek! Rövidre fogom, hogy

Hozzászóló: Gábor, 2021-01-06 21:40
Teljesen egyetértek! Rövidre fogom, hogy mindenki ( vakcina tagadók) értse: Szabadon választott a lehetőség, aki nem él vele, fizesse ki a gyoógykezelést (milliókról van szó!) ha megbetegszik és gyógyításra szorul!

Nem ertem ,hogy miert is nem kotelezo ez

Hozzászóló: Sandor, 2021-01-06 21:39
Nem ertem ,hogy miert is nem kotelezo ez az oltas?Beleoltek rengeteg penzt,hatasos ,akkor mit tokolnek ?Pikk pakk le kene oltani mindenkit ,es slussz!Az a sok nagypofaju bukott taho meg majd rajonne utolag.Nevetseges ,hogy mikor mar van komoly ellenszer ,akkor meg nem kell!A virustol nem fel ,az oltastol meg igen.Hogy is van ez ? Akkor az oltas volna veszelyes ,nem a virus?Aki ilyet allit ,hat az nem egy zsenipalanta.Aki nem adatja be ,nyilvan kene tartani,es majd jol nem ellatni,ha elkapja.Ugy tunik hogy a sok csucstechnika hasznalatatol pl.kozodsegi oldalak,internet,meg inkabb elfele megy az emberek esze ,mar ha egyaltalan van mibol csokkenjen.Azt is tudja mindenki,hogy mekkora karokat okozott a virus ,.most meg ,amikor mar lehetne tenni ellene,akkor mar nem is kell!A legbiztosabb gyogyir mindenre: hulyenek kell lenni ,mert azok sose halnak ki!

Hali! Az igaz a vírus létezik és létezett!

Hozzászóló: Jani , 2021-01-06 21:35
Hali! Az igaz a vírus létezik és létezett! Csak érdekes hogy munkába nem jár meg focimeccsre a vírus! Illetve higiénia? Aki nem mos kezet az elkapja a covidot vagy, szappantól elpusztult a vírus akkor minek a vakcina? Ahány virológus annyi felé beszélnek! Az ATV Dr Rusvai virológus arról beszélt hogy a oltás akár halálos is lehet! És ezekután oltassuk be magunkat? 9,5 millió lakos Magyarország mit kezdünk 1.5 millió vakcinával a többiek? Na mindegy sok család tönkre megy de sok család profitál a másik nyomorulságán! Sok a politikai benne! Valakik nagyot kaszálnak!

Az emberek már évtizedekkel ezelőtt kizsákmányoltàk

Hozzászóló: Hórusz és Mall tollából!, 2021-01-06 21:31
Az emberek már évtizedekkel ezelőtt kizsákmányoltàk a föld kincseit. Ez tették könyörtelenül az őseink, emiatt mi és gyermekeink isszák meg a levét a mostani időkben. Immunrendszert kell fejlesztenünk és a természetet és embertársainkat tisztelni. Ez a cikk szerintem kamu. Sajnos tömeges népírtás zajlik. Mindenki álarcot hord, de valaki még a maszk mögé is elbújik.

Igen,pontosan,ez az Ön véleménye,az döntése.

Hozzászóló: Anett Dékány, 2021-01-06 21:30
Igen,pontosan,ez az Ön véleménye,az döntése. Tiszteletben tartom,Ön is tartsa tiszteletben azokét,akik nem kívánják ezt a sebtében összedobott,a történelem során még soha nem engedélyezett mRNA bázisú oltást.Köszönöm,nem kérek belőle.Olyan nehéz elviselni,hogy másoknak lehet más véleménye és más döntése?! Hát ez lenne a szabadakarat.De hát nem vagyunk még homo sapiens...

Egyszer a nagymamám beadatta magának az

Hozzászóló: Maugli, 2021-01-06 21:22
Egyszer a nagymamám beadatta magának az influenza elleni védőoltast a háziorvos javaslatára 2 hetig olyan beteg volt utána alig birt kilábalni belőle kicsit elszált a bizalmam elég nehéz lenne meggyőzni hogy beoltassam magam

Sokan emlékeznek még, milyen nagy dolog

Hozzászóló: Varga Terézia, 2021-01-06 21:21
Sokan emlékeznek még, milyen nagy dolog volt régen a Sabin-csepp, hogy nem kell már félni...Most is örülhetnénk, hogy van már vakcina, a mellékhatás biztos nem olyan veszélyes, mintha elkapnánk a vírust!

Igen!!! Ezt MINDENKINEK el kellene olvasni!

Hozzászóló: Szatmári-Németh Gyöngyi, 2021-01-06 21:12
Igen!!! Ezt MINDENKINEK el kellene olvasni! Egyértelmű, minden kérdésre választ adó, hitelt érdemlő cikk. Gratulálok Doktornő! Asszisztensként dolgozom Vérellátóban. Már nagyon vártam a vakcinát, hiszen nap, mint nap covidos betegek szerológiai vizsgálatát és transzfúziós igényét látjuk el. Ez a pandémia egyértelműen az oltakozás vállalásával állítható meg!!! E- mellett természetesen a maszk viselése, a higienia és a távolságtartás is fontos, de a vakcina nélkül Soha nem lesz vége!

Ez mind és jó. De mi van azzal a dologgal

Hozzászóló: Kovács István, 2021-01-06 20:59
Ez mind és jó. De mi van azzal a dologgal hogy influenzában még így is többen halnak meg. Na ezen kellene elgondolkodni.

Tisztelt doktornő! Becsülöm, hogy vette

Hozzászóló: Németh László, 2021-01-06 20:56
Tisztelt doktornő! Becsülöm, hogy vette a fáradtságot a cikk megírására...Svájcban. Ha itt élne, tudná, hogy a kormány minden nap hamis adatokkal töm minket, vizet prédikál és bort iszik. Arra használják ki a helyzetet, hogy a hatalmukat erősítsék bármi áron. Ezt tökéletesen segítik a médiumok állandó félelemkeltése. Ebben az országban egyetlen dolgot oltanak belénk, de azt minden egyes nap: a rettegést. Én jobban rettegek a hazug embertől, mint a vírustól. Igyekszem a testem felkészíteni a betegségre, de jobban bízom a saját immunrendszeremben, mint ebben a villámgyorsan kifejlesztett vakcinában. Tisztelem a véleményét, de én már csak az a fajta vagyok, aki elvárja, hogy tiszteljék az enyémet is. Ha elkapom, és belehalok, az én döntésem volt. Vállalom a kockázatot, amely jelenleg kisebb százalékú, mint ahogy rettegést keltve marketingelve van. Mert a hazug statisztikánál semmi sem ártalmasabb, pláne, ha olyan idióták terjesztik, mint nálunk. Mármint hivatalosan. Még ahhoz is hülyék, hogy rendesen hamisítsanak. Akkor miért bízzak azokban a szakemberekben, akik ugyanazt szajkózzák, mint a hazugok?