Migrén - Mi a megoldás?

Több mint 10 éve migrénben szenvedek. Nem igazán használnak a gyógyszerek sem :( van akinek elmúlt idővel teljesen?

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

Relpax

Hozzászóló: ofhed, 2009-02-27 08:37
Anyu! Nekem Relpaxot írtak fel, kétkedve kezdtem el szedni, mert eddig még soha, semmi nem használt és nem vagyok híve a gyógyszerezésnek, na de ez elviselhetetlen állapot ... viszont tényleg hatott! Tulajdonképpen el kellett gondolkodnom rajta, hogy jééé elmúlt a fejgörcs, mert észre se vettem. Így van ez, mindig akkor tudjuk, hogy van fejünk, ha fáj. :)

gyógyír

Hozzászóló: anyu, 2009-02-26 18:53
Válasz erre: Steve, 2009-03-02 14:14
Sziasztok! 42 éves vagyok, nekem 18 éves korom óta van migrénem,állítólag nem lett volna szabad fogamzásgátlót szednem egyáltalán.Járok neurológushoz ő írja fel az Imigránt.ez egy nagyon drága gyógyszer, de legalább hat, Még valami: lehet kapni elérhető áron a Rossmanba mágneses karkötőt és gyűrűt, ez van rajtam egy éve. és szerintem csökkent a rohamok száma nálam,Próbáljátok ki!!Jó egészséget mindenkinek!!!

Diagnózis: migrén

Hozzászóló: ofhed, 2009-02-26 14:08
Válasz erre: gyongyhalaszcser, 2009-07-28 13:07
Évek óta fejfájással küszködöm. Számos vizsgálat után közölték velem, hogy migrénem van. Szerencsére nálam ez csupán 3-4 hetente jelentkezik, de akkor hányinger, fény-, és hanghatásokra szörnyen érzékennyé válok, fejem bal fele is lezsibbad. A túlélés és családi nyugalom biztonsága érdekében a legjobb, ha bevonulok egy sötét szobába és várom, hogy elaludjak. Megoldás? Kaptam gyógyszert receptre, később tudósítok, hogy mennyire használ. Valakinél hasonló probléma, megoldás, terápia?