Migrén - Mi a megoldás?
Több mint 10 éve migrénben szenvedek. Nem igazán használnak a gyógyszerek sem :( van akinek elmúlt idővel teljesen?
A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi
tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek
szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!
migrén
Hozzászóló: Lady, 2014-10-01 16:31
Sajnálom, hogy nem tudtam belépni az oldalra, sok tapasztalatom van a migrénről! Üdv.
migrén és psziche
Hozzászóló: Aandye, 2014-02-12 19:34
Válasz erre: Lady, 2014-10-01 16:31
Válasz erre: Lady, 2014-10-01 16:31
Jómagam is migrénes vagyok. Kérlek segítsetek hogy fény derülhessen a migrén pszichés hátterére!
Személyiségpszichológia műhelymunkám keretei között migrénes és nem migrénes személyek pszichológiai jellemzőit hasonlítom össze. Minél több kitöltött kérdőív áll rendelkezésemre, annál színvonalasabb lehet a dolgozatom.
Első körben azokhoz fordulok, akiknek szokott lenni vagy az elmúlt fél évben volt MIGRÉNES FEJFÁJÁSA. A kitöltés 2 percnél több időt nem vesz igénybe.
https://docs.google.com/forms/d/1iXYFFBpHKi4EQ6IyR5X6W_2hFkMqtydNIatpSgON8lI/viewform
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
recept
Hozzászóló: terkaneni, 2010-06-18 11:30
utána jártam én is a Relpaxnak, fel írta az orvosom, ki is váltottam, kicsit ütős az ára, de higgyétek el megéri, legalább is nekem eddig ez vált be a legjobban, és ha az árát nézzük akkor is, mert ha jobban meggondolom szedtem eddig más olcsóbb gyógyszereket, de ha azoknak az árát összeadom akkor ugyan ott vagyok, sőt volt hogy azokra csak feleslegesen dobtam ki a pénzt. Szóval én erősen ajánlom mindenkinek.
sajnos
Hozzászóló: annarojam, 2010-06-15 13:34
Sziasztok!Nekem is mondták már a Relpaxot, és annak jótékony hatását. Utána olvasgattam és az a gond hogy nekem sajnos szívbetegségem is van, de ha nem lenne akkor tuti ezt próbálnám ki és ajánlom másnak is, de így sajnos nekem nem írják fel :(
CSAK POZITÍVAN
Hozzászóló: Tina0512, 2010-02-10 12:35
Nem kell belenyugodnod, hogy Te életed végéig migrénes leszel, gyógyszereket szedsz!!! Keress alternatív módszereket. Az orvos sajna ezt tanulták, fájdalomra gyógyszert írnak fel. Én is szedtem szép rózsaszín pirulákat, nyomattam az orrspray-t, de már nincs szükségem rá. Vannak általános állapotfelmérések (pl. lifecode, nem a hagyományos laborra gondolok), alternatív gyógymódok, egészségtudatos életmód. Meg kell találnod Neked mi a jó, mi válik be. Sok sikert!!!
debrigo2
Hozzászóló: debrigo2, 2009-11-19 16:42
Válasz erre: wellness0, 2010-10-24 21:32
Válasz erre: wellness0, 2010-10-24 21:32
Sziasztok!
Most találtam rá erre az oldalra és bár lehet furcsán hangzik,de örülök,hogy rátok találtam!!!-én(is)tényleg együtt érzek veletek!Anyukámtól örököltem ezt a"gyilkos kór"-t,próbáltam kigyógyulni belőle,egyszer egy orvos azt mondta,hogy benne van a génjeimbe,mivel örököltem-így nehéz!!!
Kb 2 éve nem szenvedem át a rohamokat 24órán át.Tipikus esete voltam a sötét szobának,egész napos hányás,hidegvizes borogatásnak.Én a Cinie-t szedem,az 50mg-ost.Eleinte egy egészet vettem be,de mivel ez egy nagyon erős gyógyszer voltak furcsa utóhatásai-vérbőségfokozó,bizsergés a fejben,a csukjás izomban és a nyaki részen izomláz.Egy orvos azt mondta próbáljak csak egy negyedet,ha nem elég,akkor egy felet.És a negyed bevált!!!!!!!-fél óra és semmi!Néha veszek be még egy negyedet.Állítólag van műtéti megoldás!Ha valaki tud róla többet kérem írjon.Ezen a linken olvashattok róla:https://www.webbeteg.hu/cikkek/fejfajas_migren/6429/
Remélem segítettem ezzel valakinek.
Relpax
Hozzászóló: TopIc, 2009-11-09 15:24
Válasz erre: terkaneni, 2010-04-23 09:20
Válasz erre: terkaneni, 2010-04-23 09:20
Én nagyon régóta küszködök a migrénnel és sok mindent kipróbáltam már. Két hónapj szedem a Relpax-ot és nekem teljesen bevállt! Fél óra alatt teljesen megszűnik a fájdalmam. Csak ajánlani tudom!
Üdv!
Migrén
Hozzászóló: Moni, 2009-09-29 11:58
Az Energetix mágneses ékszerét ajánlanám, ebből is fülbevalót,nem akarkötőt,hiszen a fülbevaló van legközelebb a problémás testrészhez. Mellette az oxigéndús víz fogyasztását javasolom, mely mágneses keverőpálcikával érhető el. Ezek a mágnesek (Energetix) három generációsak, egyszer kell csak megvenni. A városban élők alig 18%-os oxigénes levegőben élnek. Alternativ gyógymódként tudnám javasolni mindkettőt a migrénes fejfájásra. Az előző válaszomban ott van az email címem. Ott bővebben tudok válaszolni.
Migrén
Hozzászóló: gretike64, 2009-09-29 11:25
A rozmaring hatásos a fejfájásra. Egy romaringos furdő vagy párologtatni.
gyógymód
Hozzászóló: Detty, 2009-09-29 09:56
Válasz erre: wellness0, 2010-10-24 21:34
Válasz erre: wellness0, 2010-10-24 21:34
Én szeretném tudni a lehetőségeket,amivel kúrálni lehet a migrént!Köszi:)