vizsgálatok

Blog: Csendben tűrni - Szerző: annarojam

Igen kicsit eltűntem, de elég kimerítő volt az elmúlt egy hónapom :(

Először is elmentem ismét egy orvoshoz, hogy csináljon velem valamit. Azt hiszem most bele trafáltam, mert elég alaposan megvizsgált, kikérdezett, stb. Olyan dolgokra is rákérdezet hogy hirtelen nem tudtam ezt most minek kérdezi. De ha kételyem volt akkor elmagyarázta mit miért kérdez. :)

Elküldött szemészetre hogy nem e abból kifolyólag van e valami bajom. De ott kiderült hogy enyhe szemtengely ferdülésem van és tényleg szükségem lenne szemüvegre is. :(  De az erős fejfájást nem ez okozza, bár azt mondták hogy lehet befolyásolja egy csöppet, főleg hogy számítógép előtt ülök nagyon sokat, mind munkámból kifolyólag mind este ha haza megyek időtöltés ként (lassan már én is kocka leszek itt a végén :) )

Ezután elküldött röntgenre is, ami meg kell hagyni elég érdekes volt. Utoljára akkor voltam mikor kiment a bokám és jól megkínoztak, menni nem tudtam, de úgy forgatták meg csavarták hogy majd meg haltam a fájdalomba. Bár azért ez más volt, mert most azért annyira fizikai fájdalomba nem került, csak a kicsi lelkemnek volt rossz.  De szerencsére nem találtak semmit.

Majd Ct-re is kell még mennem, de időpontot majd csak júniusba kaptam.

Voltam vérvételen, hallás vizsgálaton, komolyan így talán még soha nem vizsgáltak ki, de az a poén hogy nem találtak semmit :(

Már mint olyan kis apóságokat hogy a vérképben van egy pár csillag de azok nem vészesek és lehet egy kis gyulladás miatt vannak, de komoly dolgot nem találtak amit eddig ne tudtam volna. :)