csendben tűrni

Szerző: annarojam

A BLOG LEÍRÁSA

a családban a legtöbb örökölt betegséget örököltem, persze azokat amik nem éppen a kellemes kategóriába tartoznak........

Látogatás: 26610 alkalommal

A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

eltűnés

2011.01.24.

Már több mint két hónapja nem jártam erre, de meg volt az okom.

A szülinapom utána felgyorsultak az események, jött a karácsony stb...... és persze azóta a kórházi rendelőket járom.

Olyan december elején elkezdett fájni a fülem, de úgy, hogy sugárzott végig a tarkomra, nem migrénem volt, ez egy más jellegű fájdalom volt. Annyira kínzott néha, hogy volt egy hét amikor egyetlen egy éjszakát nem aludtam végig.

A két ünnepközött volt időm elmenni a fül-orr-gégére, ahol a doki azt monda semmi bajom. Elküldött a reumatológiára (holnap kell visszamennem) Közbe a kenet eredménye negatív lett minden baktériumra és vírusra. Na de akkor, mert egy pár nappal később, január elejére iszonyat beteg lett, felsőlégúti fertőzésem lett, ami tuti a fül-orr-gégén szedtem össze, mert akkor még semmi bajom nem volt utána meg hirtelen pár nap múlva ez van.

Na mindegy, azóta se vagyok jobban, nem gyógyultam meg 100%-san se, és az utóbbi időben ez a sok front változás se tesz jót nekem.

Remélem most már hamarosan jön a jó idő és megszűnnek ezek a meleg és hideg frontok.

 


 

gyógyfürdő

2010.11.22.

A hétvégét a pihenésnek szenteltem.

Szombaton egész nap pihentem és filmeztem, vasárnap meg kimentünk a gyógyfürdőbe.

Egy fél napig csak áztattuk magunkat, ami nagyon jó hatással volt minden porcikámra, csak egy hátránya van, hogy a hiába nem végeztem fizikai munkát a víz még is annyira kiszívta az erőmet, hogy alig tudtam este létezni.

Korán elfeküdtünk aludni, mert a párom is romon volt, mint ahogy én is.
Azt gondoltam reggel majd újjult erővel fogok felkelni, de ez nem így lett. Alig tudtunk kimászni az ágyból.

Éppen el múlt dél és úgy érzem magam, mint akin átment az úthenger. De ahogy elnézem az időt ez lehet nem a víz hatása. De azaz egy biztos, hogy lehet fizikailag kifáradtam, de lelkileg feltöltött.

Már előre készítem a kis szervezetetem, mert gondolom ezután fog jönni csak a neheze, megint kínlódhatok a fejfájással. Általában így szokott kezdödni, úgy érzem le vagyok merülve, aztán jön a neheze.

De remélem most nem így lesz........mindig bízok benne.

 

megbuktam

2010.10.26.

Úgy látszik nincs elég akaraterőm, de ezt már megtapasztaltam az eddigi életem során is. :(
Nem sikerült elkezdenem amit terveztem, de ami késik nem múlik. És próbálkozok, csak hát nagyon nehéz.........

Két napja nem tudok aludni, kavarognak megint a gondolatok bennem, ráadásul megint itt van ez az esős, szeles időszak, ami kikészíti a fejem is.

És tényleg lehet benne valami, hogy a lelki civódásom összefügg a fejfájásommal.

"Rend a lelke mindennek" megpróbálok rendet tenni az életembe és megpróbálok szembeszállni ezzel a kínlódással.

De lehet megint csak a levegőbe beszélek, de olyan jó lenne megint gyereknek lenni, semmi bajom nem volt akkor (bár abban az időszakban ezt nem így gondoltam és nem hittem anyukámnak mikor azt mondta, hogy majd megtudod milyen az élet ha felnősz) hát felnőttem és a gondok és kínlódások egymás utána jönnek.

Anyukám erős migrénes már évek óta, szóval így visszagondolva nem is beszélt ő hülyeséget.

Na megpróbálom magam felpörgetni és irány a munka.

 

változás

2010.10.21.

Megelégeltem, hogy mindenben csak a rosszat látom és, hogy állandóan kínoz ez a buta fejfájás, de most megpróbálok végre pontot tenni a dolog végére.
Nem tudom mennyire fog sikerülni, de az elhatározás már megvan.


Úgy dönöttem első sorban, hogy jövő héttől végérvenyesen megszabadulok a cigitől, (azt hiszem elég nehéz lesz, mert már 10 éve füstölgök, sajnos).

Majdnem egy éve tervezem, hogy rendszeresen elfogok járni úszni, azt hiszem ha lesz egy bátor vállalkozó aki járna velem, ezt is beiktatom a hétköznapjaimba, amint megkapom a fizumat.

Minden második este valamilyen esti mozgást fogok csinálni.
Sétálok egyet a friss levegőn, lépcsőzök a lépcsőházban - felgyaloglok a 10-ig meg vissza -, előkaparom az emélkeim közzül a régi aerobik gyakorlatokat, a futáshoz már most hideg van, de amint megint jó idő lesz azt is elkezdem.

Jön a korizás időszaka, és havi rendszereséggel oda is szeretnék majd kijárni, mivel a bicózást most már lehet hanyagolnom kellene, mert lassan oda fagyok reggelente.

Ki akarom próbálni így, hogy megpróbálok egészségesebben élni, milyen időközönként fog rámtörni a fájdalom a buksimba és hogy meddig tart és milyen erősségű.

Hát remélem sikerülni fog és lesz majd olyan aki támogat benne.

egyik után jön a másik

2010.10.18.

Hát miért is....egyik baj után jön a másik.

Két hete vettem észre, hogy a már 4 éve kibujt bölcsesség fogam nem megfelelően működik, de szerencsére nem fájt, meg semmi, de most már jobnak láttam tőle megszabadulni.

Kértem is beutalót a sájszebészetre, csak még hallogattam a dolgot, mert nem éppen csípek fogorvoshoz járni.

De ami poén az egészbe, hogy egy hete bepukkant a másik bölcsesség fogam is, aminek azelőtt semmi baja nem volt, sőt a 4 közzül ez volt a legegszségesebb is. (jelzem a két felsőtől már rég megszabadítottak)

Most, hogy menszesz előtt állok, meg jönek is az különböző fronok, állandóan fáj a fejem, és még tetőzi, hogy egy hete szüntelenűl sajog a fogacskám.

Nagyszerű.....

ami nem öl meg, az erősít

2010.09.30.

Mintha az égiek csaptak volna össze a fejem felett.........talán utol ért a karmám? Vagy valaki megátkozott? Nem tudom de kezdem nagyon unni ezt az időszakot.

3 napja folyamatosan fáj a fejem, vagyis inkább a homolok, lehet kissé be van gyulladva, ezt sincs kizárva.
Szeptember eleje óta nem tudtam normálisan kialudni magam......mindig volt valami ami miatt napi 6 óránál többet nem tudtam aludni......plusz már 10 napja küszködök a női bajommal és ez még rákontráz egyet.

Mindenki rám zúdítja a gondjait, lelki bajait, én meg jó szívűen végig hallgatok mindekit, és segítek ahol tudok. De azt vettem észre, hogy mindeki meg van őrülve, olyan dolgokat tesznek az emberek amit álmomban se gondoltam volna. Nem egy emberben csalódtam az elmúlt időszakban.

Általában jól ki szoktam ismerni az embereket, de van hogy egy kettő aki teljesen "meglep" hogy meg tud változni vagy hogy le tudja magát alacsonyítani a szemebe a hülyeségeivel.

Van egy ismerősőm (bnőm volt párja) akit nagyon régóta ismerek (talán még az őskorból:)), és teljesen kifordult önmagából........bánt a dolgok, mert nem tudok sajnos két felé szakadni.......

A volt páromnak is most fog megszületni a kislánya, ami mind szép és jó (és tényleg tiszta szívből örülök neki), de ellpota a "lányom" nevét, ami ő  mindig is utált. Bosszant a dolgok rendesen. Miért pont ez a név, amit én akartam adni a gyerekünknek? Mikor annyi millió név van és még ráadásul ezt mindig is utálta.

És még sorolhatnám reggelig hogy mi minden történt mostanában velem, és azt hiszem a stressz teljesen kikészít és hiába próbálok ellene tenni, nem megy.

Lehet időszerű lenne hozzászoknom hogy mindig lesz valami ok hogy fájhasson a fejem. Vagy én erre születettem hogy az egész életemet fájdalomba kell leélnem? Ha nem fizikai akkor lelki vagy az esetek legtöbbségében mind a kettő?

De a lényeg amit a legjobb barátnőm mondogat nekem: "Ami nem öl meg, az erősít"  :)

hétvége

2010.08.30.

Érdekes hétvégém volt. Egyik ismerősöm szülinapján voltunk és sajnos, amitől féltem beteljesült, előjött megint a fejfájásom. Míg mentünk a buszon meg még az elején nem is volt annyira elviselhetetlen, de egy idő után már egyre rosszabb lett.

Gondoltam iszok valamit, hátha "elvonja" a figyelmem, egy ideig ment is, de utána ismét visszatért. Egyszerűen ezt már nem hiszem el, hogy jön egy kis időváltozás és akkor napokig el van rontva a napom vagy az estém.

Mindenkinek feltűnt, hogy milyen „csendes” voltam, mert alapjáraton nem vagyok ilyen, de hát ez van. Akinek hasonló problémai vannak, az tudja, hogy miről beszélek. Az embernek ilyenkor nem hogy beszélni, de élni sincs kedve (egy kis erős túlzással)

De azért próbáltam erőt venni magamon és bekapcsolódni a beszélgetésekbe. Összegségében jól éreztem magam, sőt nagyon jó érzés, hogy ott lehettem, csak remélem legközelebb nem fog közbe szólni ez a fránya fejfájás.

front

2010.08.27.

Nem hiába mondták hogy a nyár utolsó meleg napja a mai lesz, egész nap éreztem a front hatást.

Nem csak a fejem hasított ma egész nap de még a szemem is majd kiesik a helyéből, ráadásul ma egész nap a huzatba ültem és a ventilátor is ment délután folyamatosan és ez a kettő még kontrázza a dolgot.

Ja és miért is ne nincs nálam egyetlen egy gyógyszer se, szóval fájdalom a köbön van most.

De nem baj, annyi jó van az egészbe hogy ma péntek van és végre hétvége, de remélem nem fogja elrontani az egészet ez a fejfájás és végre megunja hogy állandóan nyilallik

fájdalom mentes hétvégét a kedves sorstársaknak.

hmm

2010.08.24.

Olvastam egy érdekes dolgot és feltettem magamban a kérdést hogy mi van ha nekem is ételintoleranciám van?

Mert ha jobban bele gondolok a cikk elolvasása után akkor rám nem is egy jellemező tünete van.

http://food-detective.hu/etelintolerancia/tunetei.html

Emésztési zavaraim annyiban vannak hogy puffad néha a hasam de az valószínű hogy a refluxtól lehet :)
De bőrelváltozásom azaz kis pattijaim is vannak, migrénem is :(, alvászavarom nem is kicsi és az ízületi fájdalmakról nem is beszélek. (elég rosszul lettem összerakva)

Amúgy annyi félét írnak már hogy az ember lehet csak bebeszéli hogy ilyen betegsége van meg olyan csak hogy hátha könnyebb úgy elviselni a fájdalmat.

Nehéz ez, pl hogy ma is egy tompa napom van, és most nem azt mondom hogy fáj a fejem, hanem inkább azt hogy zsibbad.

Normális ez? Másnak is vannak ilyen tapasztalatai vagy csak nekem?

Megyek eszek egy kis csokit hátha utána nem zsibbad majd hanem jól bele áll :)

10 éves unokahugom

2010.08.23.

 

A múlt héten szabadságon voltam, vidéken "nyaraltam" a családomnál.

 

Egyik nap lent voltam anyám húgánál és az uncsim elég rossz kedvű volt.
Kérdeztem, hogy hát neked meg mi bajod gyerek? Válasz: semmi, csak fáj a fejem.

Na gondoltam magamban még csak ez hiányzott.

Kérdeztem az anyát (mert a kiscsajból ilyenkor nem sok mindent lehet kihúzni), hogy ez milyen sűrűn szokott előfordulni, mert amúgy az volt a fura, hogy egyébként egy nagyon hiperaktív gyerek és most egész délelőtt a fotelban ülve kuksolt.
És sajnos nem ez volt az első ilyen alkalom, hanem elég sűrűn panaszkodik a gyerek, hogy fáj a feje.

És általában ilyenkor szokott elhangzani a buta mondatok tömkelege, hogy:
"De hát még gyerek, hogy fájhatna a feje, meg jaj nincsen semmi baja csak szimulál, meg bla bla...."

De igen is, hogy a fejfájás nem életkortól függ és attól mert valaki még csak gyerek attól neki is lehetnek fájdalmai mert ha egyszer fáj akkor FÁJ és ezt már egy gyerek is eltudja dönti, hogy az az érzés nem jó.

Sajnos az anyukája is ebbe a hibába esett, hogy nem volt elég figyelmes és nem foglakozott a dologgal túlságosan, úgy volt vele, biztos majd elmúlik.

De nem szabad ebbe a hiába esni kedves anyukák, mert jobb az ilyet kivázsgáltatni, mert valami betegség álthat a háttérbe.

Végül is meggyőztem, hogy abból baj nem lehet ha megnézeti és utána jár a dolgoknak.
Nem tudtuk hol kezdjük ezért elkeztünk a neten nézelődni és találunk egy cikket:

https://www.webbeteg.hu/cikkek/fejfajas_migren/4275/kulonbozo-eletkorok-fejfajastipusai

ahol a bizonyos éltkora jellemző fejfáj okait említi meg és a legtöbb esetben szemészeti, fül-orr-gégé és fogászati problémák állhatnak a háttérben.

Remélem, hogy tényleg valami külső egyéb betegség váltja ki a tünetet és nem neki is mingénje lesz.
Mert akkor szegény gyereknek nagyon korán meg kell tanulnia vele élni, és az a legrosszabb, hogy igaz millió egy fájat migrénes gyógyszer van, de azok csak felnőtteknek adható.

Nem tudom miért nem kisérleteztek már ki gyerekenek adhatót is.
Mert ha már gyerek korban elkezdődik akkor a migérn nem válogat és ugyan olyan erősen tud fáj mint felnőttkorban.

Vagy legalább is gondolom, de szerintem nem tévedek és remélem nem is fogom megtapasztalni a kiscsajszin keresztűl.

Ma mentek az eslő vizsgálatra.

hozzászólás

2010.07.22.

Volt egy kedves hozzászóló az egyik bejegyzésemhez és ajnálott egy vizsgálatott, amit szeritnem ki is fogok próbálni......

és ahogy kerestem a böngészőben utána, kidobott nekem egy nyereményjáték lehetőséget itt a Webbetegen:

https://www.webbeteg.hu/zart_teszt/4

Még az is lehet lesz olyan szerencsém most az egyszer, hogy nyerek is :)

nyaralás

2010.07.22.

Nem sokkal ezelőtt voltam egy kicsi kikapcsolodni, kirándulni, nyaralni. Szerencsére ez alatt az idő alatt nem érzetem fejfájást (arra gondoltam talán elmúlt....de tévedtem)

Mióta haza jöttem napról napra rosszabbul érzem magam, a fejfájás most a legkisebb gond,  nem tudom mit kezdjek errel a szédüléssel, és gyengességgel. Nem tudom, hogy most vajon a meleg hatása vagy valami más problémám is lehet. Bár már máskor is éreztem ilyet, de nem tartott ilyen sokáig. :(

De találtam a szédülésről egy érdekes cikket....és milyen meglepő a migrén is kiválthatja...

https://www.webbeteg.hu/cikkek/neurologia/235/a-szedules-tipusai

tesztelés

2010.07.21.

Az előzőekben felsorolt dolgokat teszteltem az elmúlt időszakban:

Amitől alapból megfájul a fejem, már abban a percben hogy a szagát megérzem az a szardinia, de van hogy tényleg így visszagondolva és tapasztalva egyes sajtok és bizonyos szagok, illatok is rossz hatással vannak rám.

A levedula illatát pl. még soha nem érzetem, hogy az milyen, mert egyszerűen annyira megfájul a fejem tőle, hogy nem érzek illatot. Elég furán hangzik, de ez komolyan így van.

Az időjárás frontokat már gyerekkorom óta megérzem, de sajnos nem csak a fejem fáj olyankor hanem a karom és a bokám is.

Az alváshiány és a stressz már évek óta fenn áll, de ez elkerülhetetlen :(

Menstruáció.....ebből a szempontból szerencsésnek érezhetem magam, mert 12 alkalomból kb 2-3 szor szokott valamilyen tünettel járni a dolgok.

Sőt néha pont ez a gond, hogy semmi előjele nincs.

Csokit alapból nem szabadna ennem, de hát ki tud neki ellenállni?

 

Találtam egy érdekes cikket, amiben van igazság, sőt nagyon is. És kedves férfiak nem mindig csak tetetti a nő a fejfájást szex előtt vagy szex után :):):):)

https://www.webbeteg.hu/cikkek/fejfajas_migren/5083/orgazmus-kozbeni-fejfajas

 

 

 

 

Szakaszok

2010.06.15.

Az egyes rohamok szakaszai:
1 ) bevezet? szak: fáradtság, levertség, ingerlékenység, tompultság vagy indokolatlan jókedv jellemzi.
2) el?jel: egyik vagy mindkét szem látóterében vakító fények, csillámló cikk-cakk vonalak, szikralátás vagy látótérkiesés alakul ki.
3) fejfájás: rendszerint féloldali, görcsös, lüktet?, hasogató fájdalom, melyhez hányinger, hányás csatlakozik és a hang, a fény, a szag, a beteget zavarja, fizikai munkavégzés az állapotát súlyosbítja.
4) lábadozás: a fejfájás elmúltával még er?teljes fáradtságérzés, kimerültségérzés jelentkezik, amely azonban egyre csökken és hamarosan a szokott egészségi áIlapotába tér vissza a beteg.

Migrénes romhamot kiváltó tényez?k:

 

- fogamzásgátló tabletták
- id?járási frontok (légnyomásváltozás)
- banán, narancs
- érlelt, sárga sajtok
- magas kakaóvaj-tartalmú csokoládé
- élelmiszer-tartósító szerek
- szagok, illatok
- kínai konyha
- szardínia
- vörösbor
- alváshiány
- stressz
- menstruáció

Ez nagyon érdekes, nem is gondoltam volna hogy ezeknek a dolgoknak ilyen nagy szerepük van.

Most már meg fogom figyelni, hogy nekem okoznak e valamilyen változást ha pl banánt eszek vagy csokit :)

 

Találtam még egy érdekes cikket:

 

www.webbeteg.hu/https://www.webbeteg.hu/index.php

 

remélem

2010.05.27.

Olvasgattam a fejfájásról és találtam egy pár érdekes cikket:

https://www.webbeteg.hu/cikkek/fejfajas_migren/2611/a-legtobb-fejfajas-kezelheto

Remélem a vizsgálatok végén nekem is kezelhető lesz vagy már annak is örülnék ha csak néha csökkenne a fájdalom mértéke. :)

Találat egy másikat is ahol azt írja le mikor kell orvoshoz fordulni:

https://www.webbeteg.hu/cikkek/fejfajas_migren/2830/fejfajas---mikor-forduljon-orvoshoz?

Mikor forduljunk orvoshoz?

Ne bagatellizáljuk el a fejfájást! Fontos, hogy ilyenkor megfigyeljük magunkat, és szükség esetén szakemberhez forduljunk.

 
 
  • Hirtelen, ütésszerű tarkótáji fejfájás esetén.
  • Heves, az egész testre kiterjedő fájdalom esetén.
  • Napról napra erősödő, gyógyszer ellenére szűnni nem akaró fájás esetén.
  • Ötven év felett kezdődő és egyre fokozódó fejfájás esetén.
  • Balesetet, koponyasérülést követő fájdalom és tudatzavar esetén.
  • Halántéktájon jelentkező lüktető fájdalom esetén, melyhez az itt futó erek kidudorodása társul.
  • A szemgolyó feszülésével kezdődő, majd a halánték felé sugárzó, éles fájdalom esetén.
  • Ha a fejfájás lázzal, hányással, merev nyakkal jár.
  • Ha a fájdalmat idegrendszeri tünetek (szédülés, izomgyengeség, látászavar) kísérik.

A kiemelet részek igazak rám is :( de szerencsére vagyis remélem már jó kezekben vagyok.

vizsgálatok

2010.05.27.

Igen kicsit eltűntem, de elég kimerítő volt az elmúlt egy hónapom :(

Először is elmentem ismét egy orvoshoz, hogy csináljon velem valamit. Azt hiszem most bele trafáltam, mert elég alaposan megvizsgált, kikérdezett, stb. Olyan dolgokra is rákérdezet hogy hirtelen nem tudtam ezt most minek kérdezi. De ha kételyem volt akkor elmagyarázta mit miért kérdez. :)

Elküldött szemészetre hogy nem e abból kifolyólag van e valami bajom. De ott kiderült hogy enyhe szemtengely ferdülésem van és tényleg szükségem lenne szemüvegre is. :(  De az erős fejfájást nem ez okozza, bár azt mondták hogy lehet befolyásolja egy csöppet, főleg hogy számítógép előtt ülök nagyon sokat, mind munkámból kifolyólag mind este ha haza megyek időtöltés ként (lassan már én is kocka leszek itt a végén :) )

Ezután elküldött röntgenre is, ami meg kell hagyni elég érdekes volt. Utoljára akkor voltam mikor kiment a bokám és jól megkínoztak, menni nem tudtam, de úgy forgatták meg csavarták hogy majd meg haltam a fájdalomba. Bár azért ez más volt, mert most azért annyira fizikai fájdalomba nem került, csak a kicsi lelkemnek volt rossz.  De szerencsére nem találtak semmit.

Majd Ct-re is kell még mennem, de időpontot majd csak júniusba kaptam.

Voltam vérvételen, hallás vizsgálaton, komolyan így talán még soha nem vizsgáltak ki, de az a poén hogy nem találtak semmit :(

Már mint olyan kis apóságokat hogy a vérképben van egy pár csillag de azok nem vészesek és lehet egy kis gyulladás miatt vannak, de komoly dolgot nem találtak amit eddig ne tudtam volna. :)

 

 

vizhiány

2010.04.28.

Már egy jó ideje emlegeti az egyik munkatársam hogy nem iszok elég vizet és azért fáj a fejem.

Küldött is egy cikk részletett:

"Tévedés azt hinni, hogy akkor szomjazunk meg, amikor a szervezetünk elkezd kiszáradni. A valóság ugyanis az, hogy amikor szomjúságot érzünk, addigra a testünk már elveszített fél liter vizet.
Figyeljük azokat a jeleket, amelyek arra figyelmeztetnek, hogy nem iszunk eleget:

- fejfájás
- letargia
- zavartságérzés
- összpontosítási nehézség
- sötét, sűrűbb vizelet - ritkább ürítés


Tartózkodjunk a koffeintől (tea, kávé, kóla) és az alkoholtól, mert dehidratáló hatása van. A szénsavmentes ásványvíz a legjobb választás arra, hogy egész nap kortyolgassuk. Sose igyunk naponta egy liternél kevesebb folyadékot, de inkább 2,5 liter legyen. Melegebb időben több folyadékra van szükségünk, ilyenkor óránként igyunk meg egy pohárral.
"

 

Igaz hogy volt és van is olyan hogy órákig elfelejtek inni, de naponta azért megiszom igy is 1,5- 2 liter folyadékot.

 

Volt mikor éreztem reggel hogy kezd fájdogálni a fejem, ezért az nap minden órában megittam 1-2 pohár vizet, hogy leteszteljem hogy tényleg nem e vizhiány miatt fáj. Lehet hogy valamilyen szinten befolyásolja, de az tuti hogy ha 5 liter vizet is iszok meg egy olyan napon amikor fáj a fejem, az akkor is fájni fog.

 

 

 

ismét hétfő

2010.04.26.

Hétvégén megpróbáltam kicsit lazítani, aludtam (ha tudtam volna a szomszédok miatt) sétáltam nagyokat a lenti parkba, élveztem a napsütést.

És valahogy most nem érzéekltem olyan vészesnek a fejfájást.

Lehet az idő tette, vagy csak megint egy olyan szakaszba érkeztem amikor úgy gondolja hagy egy kicsit normálisan élni?

Nem tudom, de azt igen hogy hozzá tudnék szokni elég hamar.

És újra elkezdődőtt egy hét. :)

éjszaka

2010.04.23.

A tegnapi estét még az ellenségemnek se kivánom.

Negyed 2 kor még nem tudom aludni, csak azt ézetem hogy löktett a fejem, este már bevettem 2 fájdalom csillapítót is, de semmi hatása nem volt :(

Menni kellen lassan dolgozni, de nem tudom hogy fogom végig csinálni ezt a napot. Azt hittem reggelre kialszom, de tévedtem.

Mással is vannak ilyen dolgok? Elnézem a körülöttem lévő embereket és néha úgy tűnik tényleg csak nekem vannak ilyen gondjaim, de irigylem azokat akiknek nem fáj a fejük rendszeresen.

 

 

 

nagypapám

2010.04.22.

A múlt héten a nagypapámat megműtötték a szivével, miért is ne ezt örököltem töle, már mint a szivbetegségem, de bezzeg a jó dolgokat nem.

Ő soha nem mondta ha fájt valamilye pedig fekélyes a lába, stb,  meg maga a mostani műtét is elég nagy fájdalommal járt, és ahogy kérdezgettük hogy fáj e neki valahogy felhozodott a fejfájás (ami éppen akkor is kinzott engem) és mondta hogy neki soha életében nem fáj még a feje, kicsit viccesre vette a dolgot mikor azt mondta hogy még másnaposan se fájt soha a feje. (bár ezt egy kicsit nehezen tudom elhinni :) )

Na hát én ezt miért nem tudtam tőle örökölni? :(

Komolyan mondom néha a hétköznapi életem is megnehezíti, hogy nem tudok megfeleőlen oda koncentrálni arra amire kellene a szőrnyű fájás miatt.