• Egészség, életmód, fitness, wellneszz
    zoli1942 blogja

    Fogyókúrás italok nyomában

    Mik számítanak a legeredményesebb fogyókúrás italoknak? Vajon melyik közülük a legjobb?

     

    Citromos víz:
    A citrom rengeteg pozitív tulajdonsággal rendelkezik: például kiváló C-vitamin forrás, de sok magnéziumot és káliumot is tartalmaz. A citromos víz kúra detoxikálja a szervezetet, feltölti az energiával és csökkenti a stresszt.

    L-karnitin
    A fogyókúrás csodaszerek közül kiemelkedik az L-karnitin, mivel zsírégető- és energia felszabadító hatása jól magyarázható, hatékonyságát pedig klinikai tesztek bizonyítják. Az L-karnitin a zsírokból képződő, felesleges zsírsavakat az izmokba transzportálja, amelyet azok elégetnek: ez által energia szabadul fel és kevesebb zsír halmozódik fel a szervezetünkben.

    Pektin-ital
    A pektin a gyümölcsökben előforduló élelmi rost, amelyet sokan ismernek fogyást segítő hatása miatt. A pektin vízzel érintkezve megduzzad a gyomorban és teltségérzetet okoz. Ez nagy segítség a fogyókúra során, mivel sokan azért adják fel, mert nem bírják elviselni a folyamatos éhségérzetet. 

     

    Személy szerint az L-karnitinről mr hallottam, és sokan használják is. A citromos vizet már kombináltam vele, tényleg nem rossz. A paktinnel kacsolatban kicsit szekptikus vagyok, valahogy olyan fura nekem. De egy próbát talán megér!


   • Blog leírása

    Minden ami az egészséges életmódhoz tartozik, vagy még kicsit azon is túl!
    Látogatás: 3707 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés