• Mit tegyek?!

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Kedves Doktornő. Kérem segítsen mert össze-vissza küldözgetnek és senki sem tud megnyugtató választ adni! Diagnózisom: CVI.Varicositas extr.Inf.I.u.és 2.5mg nebivololt szedek magas/110-120/pulzusomra amely készítmény a többi/Betaloc, Concor, lokren/béta blokkolóval szemben, SZUPER! Sportolhatok mellette szinte meg sem érzem, hogy bennem van viszont, mindkét bokám elszíneződött és CVI.Varicositas extr.Inf.I.u.ezt a diagnózist állapították meg. Használok II-fokozatú kompressziós harisnyát de a Nebivolol Sandoz 5mg-nél azt olvastam, hogy értágító hatással is rendelkezik. Szedhetem e nem ront e a szedése az alsó végtagjaim állapotán? Jelzem minden béta blokkolónál azt kérik"Ne szedje ha végtagjaiban súlyos keringési zavart vagy Raynaud szindrómát diagnosztizáltak! " Segítsen kérem mert a pulzusomra viszont szuper és a neten szereplő összes cikk alapján messze a Nebivolol a legjobb! Jelzem nincs baj a pajzsmirigyemmel és vérszegény sem vagyok továbbá nem dohányzom sosem ittam alkoholt és nem is kávézom! Megtisztelő válaszát előre is nagyon köszönöm! Üdvözlettel: László. [email protected]

        Dr. Molnár Dóra válasza a Gyógyszer rontja-e? témában

        Kedves Kérdező, az Ön által szedett gyógyszer visszeres panaszokat nem befolyásolja. (Ez a diagnózis a leírásban). A keringési zavar és Raynaud szindróma a kisebb-nagyobb artériákra (a verőerekre) vonatkozik. Amennyiben a gyógyszer jól bevált, az alsó végtagi visszér betegség miatt nem szükséges abbahagyni. Egyebekben konzultáljon a gyógyszert felíró orvossal. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2017. augusztus 09., 18:53; Megválaszolva: 2017. augusztus 09., 22:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: