hajszáleres láb

Kedves Doktor Úr/Nő! 19 éves lány vagyok. Mostanában észrevettem, hogy mindkét combom külső felén néhány vékony, pirosas-lilás színű, apró hajszálér jelent meg. Kérdésem az lenne, hogy ha megmutatnám a háziorvosomnak, tudna vele mit kezdeni, vagy pedig felesleges elmennem? Hallottam, hogy ezeket csak műtéti úton lehet eltávolítani (injekciózás, lézeres kezelés stb.) . Tudna nekem erről részletesebben írni (milyen drága, mennyire fájdalmas, mennyi időt vesz igénybe, illetve a hatékonyságáról)? Ide a háziorvos utal be vagy hogy működik ez a dolog? Illetve még azt szeretném megkérdezni, hogy érdemes-e ezeket itthon Bioptron lámpával kezelnem vagy erre a problémára nem használ? Segítségét előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Járányi Zsuzsanna válasza visszér témában

Tisztelt Kérdező!

Háziorvosához felesleges mennie, mert ezel a hajszálér problémával nem ő, hanem az érsebészeti magánrendelések foglalkoznak, Kozmetikai kezelésüket ugyanis nem finanszrozza a TB. Injectióval vagy lézerrel, vagy radiofrekvenciás kezeléssel "tüntethető" el. Árakról csak a saját magánrendelésem árairól tudok nyilatkozni, 2 ml injectio beadásának ára 15ezer Ft, és ez kb egy nyitott tenyérnyi terület kezelésére elegendő.Ha gondolja, jelentkezzen be hozzám a 06203292682 számon. (A Bioptron lámpa nem erre a célra készült) Üdvözlettel dr Járányi

Kérdés: 2012. július 10., 10:47; Megválaszolva: 2012. július 20., 15:41
Kérdések és válaszok: Visszérbetegség
vénák és hajszálerek védelme
Tisztelt Doktornő! Mindkét lábamon (comb és lábszár egyaránt) megjelentek apró hajszálér tágulatok, illetve kisebb értágulatok. 20-21 éves...
visszér, sport és fitoösztrogének
Tisztelt Szakértő Doktor! Azt szeretném megtudni, szedhetek e fitoösztrogén kapszulás készítményt (görögszéna, édeskömény, benedekfű...
visszer fajdalma a kanikulatol
jo napot. a visszereim a labaimon a mostani kanikulaban nagyon fajnak. alig birok menni, olyan mintha ossze akarna csuklani a labam alattam nincs bennuk ero...
Lézeres visszérműtét után
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Kb. két hete volt egy lézeres visszérműtétem mindkét lábamon. 1 hétig fáslit hordtam és igyekszem most is...
Visszér, seprűér probléma
Tisztelt Doktornő/Úr! A lábamon a térdemnél hátul és oldalt kisebb visszerek vannak. A combomon pedig pár seprűér található. Ezek nagyon zavarnak...