• vese transzplantáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Vese transzplantáció előtt állok. Érdeklődni szeretnék, hogy a beavatkozás után kapott kilökődésgátló gyógyszerek mennyire befolyásolják a napon való tartózkodást, közepes súlyok (15-20 kg) emelését, biciklizést. Ezek a további munkám miatt érdekelnek, illetve, hogy milyen gyorsan lehet a munka világába visszatérni, ha minden rendben van. Természetesen minden egyéb életviteli változás is érdekelne. Esetleg, ha valamilyen elérhetőséget tudna adni, ahol a felmerülő kérdésekről tájékoztatást kaphatok. Köszönöm!

        Dr. Papos István válasza a vese témában

        A közepes súlyok emelése és a biciklizés nem tilos. A napon való tartózkodás, amennyiben az nem túlzott, szintén nem tiltott.


        Kérdés: 2019. június 13., 16:19; Megválaszolva: 2019. június 13., 21:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Mi a nagyon magas (170 érték) mikroalbumin következményei? És kezelése

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Füstmentes jövő?
        Fogkefe gyerekeknek
        Új - Távkonzultáció
        COVID-19 kisokos