Nemiszerv/Húgycső pirosas

Kedves Doktor Úr/Nő. Nekem az lenne a kérdésem, hogy mi lehet annak az oka, hogy gyakori a vizelés(néha éjszaka is fel kell keljek), ill. medencecsont tájékon két felől, ilyen fura érzést érzek, néha fájdalmat is. Ez a fura érzés fájdalom, csak a nap folyamán néha érződik.. Kb. egy hónapja vettem észre a húgycső nyílásomnál, ilyen pirosas „duzzanat” kicsi megnagyobbodás veszi körül, található, ami eddig nem múlt el. Nem tudom, mi lehet a probléma. Előre is köszönöm a választ.

Dr. Merth Gábor válasza gyakori vizelés témában

Kedves Kérdező! Nagy az esély arra, hogy valamilyen húgyúti fertőzése/nemi betegsége van, mely biztos, hogy magától nem fog elmúlni. Javaslom, forduljon urológus szakorvoshoz, aki kezelni fogja a problémát. Tisztelettel, Dr. Merth Gábor [email protected]

Megválaszolva: 2011. november 23.

Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések

Gyakori vizelés menstruáció alatt
Kedves Doktor úr! Az iránt érdeklődnék, hogy menstruáció alatt, mennyire normális a gyakoribb vizelés? És ha az, mennyi tekinthető normálisnak? Nálam...
Gyakori vizelés
Tisztelt Orvos Úr/Hölgy! Már néhány hónapja, éve tartó jelenség nálam, hogy sajnos gyakrabban kell wc-re járnom az átlagnál vizelés miatt. Februárban...
Intim testrész betegsége
Tisztelettel azt szeretném megkérdezni, hogy férjem panaszkodik, hogy gyakori vizelési problémái és székrekedési problémái vannak, ami korábban nem volt. Nem...
Éjszakai pihenés
Tisztelt Válaszadó! Édesapám 88 éves.Két hete éjjelente 10-12 szer vizelnie kell. Mivel bizonytalan a járása ki kell kísérnem, vagy kacsát használunk. A...
Vizelet
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Érdekes panasszal fordulok Önhöz. Kb 2 hónapja teljesen megváltozott minden, egész nap iszok (ez máskor is így volt) ennek ellenére...
Gyakori vizelés
Üdvözlöm! Eddig nem tűnt fel, hogy lenne valami problémám, nincsenek kellemetlen tüneteim sem. Azt hallottam, hogy az a normális, ha rendes folyadékbevitel...