Felfázás - nyirokmirigy duzzanat?

Tisztelt Doktor Úr/Nő!

Elnézést, hogy kérdésemmel zavarom.

Érdeklődnék, hogy lehetséges-e felfázástól, hogy az ágyéki nyirokmirigyeim bedagadnak?

Kb. 2 hete felfáztam, véres volt a vizeletem is. 5 napos antibiotikumos kúrán voltam. 5 nap után negatív lett a vizeletem és a vérzés is megszünt. A sürgető vizelési érzés is elmúlt.

Viszont most, 2 hét után vettem észre, hogy a bal oldali ágyék részen 2 kis nyirokmirigy duzzanat van.

Kimondottan fájni nem fáj, csak érzékeny.

Lehet ez a felfázástól? Felkerestem a háziorvosom, de nem vizsgált meg, csak egyből rávágta, hogy a felfázástól van. Nem tudom, hogy 2 héttel ezelőtt is ott voltak-e, csak most vettem észre őket vasárnap zuhanyzáskor.

Mit gondol erről? Mielőbbi válaszát köszönöm szépen előre is!

Tisztelettel: Kovács Annamária

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza felfázás témában

Kedves Annamari!

Bizony, lehet, hogy a betegség következménye, és még hetek is eltelhetnek, mire elmúlnak. Ha mégis tapintja őket néhány hét elteltével, akkor forduljon ismét orvosához.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 18., 14:24; Megválaszolva: 2009. június 18., 14:24
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Tanácstalan vagyok.