Bizsergő érzés a péniszben

Tisztelt Doktor Úr! Néhány hete bizsergő, remegő érzés jelentkezik napközben a péniszemben. Periódikus jellegű, mintha mobiltelefon rezegne a zsebemben. Nem fájó, csak zavaró érzés. Ülés, mozgás közben egyaránt tapasztalom. Évekkel ezelőtt krónikus prosztatagyulladást diagnosztizáltak, amellyel kapcsolatos gáttáji és vizelési panaszaim kb. 1 éve megszűntek. Enyhe fitymaszűkület maradt utána (merev állapotban is visszahúzható) és érzékeny makk. Ülőmunkát végzek, sokat kerékpározok. Kérdésem, hogy Ön szerint mi okozhatja a remegő érzést? Köszönettel, T. Péter

Dr. Papos István válasza Prosztata témában

A tüneteket okozhatja a prosztata gyulladás fellángolása.

Kérdés: 2020. november 23., 22:22; Megválaszolva: 2020. november 24., 11:53
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Extra magas PSA
Enyhe mellékhere gyulladás?
Vizelési probléma?
Prosztata nagyobbodás
Húzó érzés majd élesen szúró...