• Fluxus prostatae

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr, 2009-ben prosztatagyulladásom volt, akkoriban nagyon stresszes volt az életem. Azóta is rendszeresen járok évente urológushoz, a korommal járó normális prosztata-megnaggyobbodáson kívül nincs semmi más tünetem nincs, panaszom sincs. Éveken keresztül Prostanol Uno-t, Polstimolt, D-vitamint (3000N), kisvirágú füzikét szedtem, illetve reggelente egy evőkanál tökmagolaj volt a szokásos adag. Júniusban voltam a szokásos éves urológiai kontrollon, minden rendben van, viszont az orvosom azt ajánlotta, cseréljem le a drága gyógyszereket egy darab szintén drága másikra, a Fluxus Prostatae-ra. Akkor is, és most is megnéztem a Synergolab oldalát, és a cégről semmi konkrétumot nem találtam, egyetlen orvos nevét sem. Már találkoztam más netes vásárlásaim során, hogy létrehoznak egy jó marketinges oldalt, az egész mögött semmilyen látható, azonosítható személy nincs. Egyszer be is fürödtem vele, az OTP segített visszahalászni a pénzem. A Synergolab-tól már rendeltem, rendben meg is kaptam a gyógyszert, tehát nem olyan súlyos az eset. Ma felhívtam az egyetlen telefonszámukat, a hölgy jelezte, nézzem meg a céginfón az adataikat. Mondtam, hogy ezt már hónapokkal ezelőtt megtettem, kértem valami módon erősítse meg a bizalmamat. Ezt nem tudta megtenni. Kérem Doktor úr véleményét az esettel kapcsolatban. Köszönettel István

        Dr. Papos István válasza a Prosztata témában

        Kedves István! A Fluxus prostatae az enyhe prosztatagyulladásos tünetek esetén alkalmazható gyógyhatású készítmény, mely segít a tünetek csökkentésében és a prosztatagyulladás fellángolásának megelőzésében. 8 hatóanyagot tartalmaz, melyek külön külön alkalmazva nagyobb költséget jelentenek, mint a Fluxus prostatae. Betegeim jelentős részének jó tapasztalatai vannak a szerrel.


        Kérdés: 2020. november 17., 14:13; Megválaszolva: 2020. november 17., 18:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Üdv doktor úr! Egy olyan kérdésem lenne hogy tegnap használtam A péniszpumpámat és egy lilás színű kisebb területen folt jelent meg, Ez mitől lehet és mit tegyek??? Mellékeltem egy képet is hát ha ez alapján megtudja nekem mondani mi a...
        A hozzatartozom Prosztata mutet utan 5. Heten a psa erteke 2.3! Mutet elott 44 Volt. Gondolom nulla a jo ertek, ha nincs prosztata. De nem kellene varni 8 hetet a mutethez kepest?! Bizakodhatunk, ismeteljuk meg a labort? Koszonom
        Tisztelt Doktor úr! Jobb oldali alhai, petefészek környéki lágyékba és combba sugárzó, illetve jobb oldali köldök melletti fájdalom miatt kismedencei MR vizsgálaton vettem részt. Vakbélműtétem már volt emiatt fél éve, de a panaszaim nem...